frida u decoupageu |
Odgovori | Stranica <1 23456 16> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna dascica frida
|
|
Sponzorirani linkovi | |
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Frida !
Meni je sjajna ova ideja sa kuhačama.
Ja sam napravila nekoliko radova na starim crijepovima.
Moram priznati da sam ideju "pokupila" ali radovi su moji.
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...samo još trebam biljku za ovaj pitarić...
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i obavezno stavi sliku da vidimo koju si biljku stavila u ovaj predivan pitarić
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna teglica,a biljku ćes vec naći
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
razmišljlam o kaktusu...cvjetno dolje- teglica, a zeleno gore...
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni bi se super uklopile u ovu teglicu tratinčice i to one kak ih mi zovemo, gumbeki, one duple. I baš ih ima u tim bojama. Super!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka, ideja je za pet...
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pitarić sa tratinčicama zasigurno treba dobiti tratinčice...jako je lijep...no,ni tvoja ideja da dolje bude cvijeće, a gore zelenilo,nije loša, s obzirom da tratinčice pprolaze tijekom lipnja, ostat će ti njihovo zelenilo u pitariću...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veceras sam radila poklon za mamu...što mami Ljubici za Majčin dan nego ljubice....
slikano s blicem i bez blica |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno koja razlika sa blicom i bez njega....
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično!!
Za nevjerovati, ali i meni se to dešava sa aparatom kad hoću slikati ljubičastu..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zapravo je boja nešto između te dvije...meni je uživo ljepše, ali noć je i umjetno svjetlo...a ja se žurila pohvaliti
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako i ne bi kad se imaš s čim
|
|
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, hvala hvala....ali ipak kad vidim Vaše sve radove....ah...puno još moram vježbati...
|
|
Vilavita
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja te tješim, ja kad vidim sve radove, najrađe bi se sakrila, ali ipak progutam pa stavim slikice i šta bude..
|
|
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj...a sto fali tvojima...meni se sviđaju...
Ja sam zadovoljna i sa svojima, bitno je da me to opušta i uveseljava...a najviše volim kad nekome trebam nešto odnijeti za poklon da to bude moj trud...najlakše je otići u trgovinu i kupiti bilo što... |
|
Vilavita
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije još to onako kako bi trebalo, ali dobro kažeš, kad je poklon tvoj trud onda je to njabolji poklon, i ja to tako mislim..bravo, idemo u nove pobjede..
|
|
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, hrabro naprijed....u al' smo se sad nabrijale nas dvi...
|
|
Vilavita
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka, neka ovako je lakše.....
Eh, sutra ću odmah ja probat dovršiti svoj tanjur sa lavandom..bit će to prvi..valjda ne i zadnji..
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |