Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - matsui-moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

matsui-moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 14:13
E ovako... Evo "spratovskog" vrta u manje-vise novom ruhu sa oslabljenim biljnim fondom... Razlika je ocigledna...

Radim na tome da mu povratim stari izgled.

Sto se tice povrtnjaka na terasi, bilo je dosta ukusnih plodova, ali sezona mu je vec pri kraju   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 14:16
Matsui vidi se razlika,a što se dogodilo?Gdje su nestale biljke?
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 16:05
Matsui - sigurno će opet tvoj vrtić sjati starim sjajem!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:26
Matsui - majstore!ClapClapClapBig%20smile
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 20:27
Prva stvar je sto se vrsila popravka krova te je prostor oko merdevina, i ceo prostor vrta uopste, kristen za skladistenje crepova i drugog gradjevinskog materijala. Majstori su cesto prolazili do merdevina da bi izlazili na krov "kacili " i pomerali biljke.... Druga stvar je sto sam bas u tom periodu bio odsutan oko tri sedmice, pa biljke nisu odrzavane kako treba. Te dve stvari su doprinele da vecim delom propadnu hibiskusi koji su izgled vrta cinili onako bujnijim...

Hvala vam svima na podrsci i lepim zeljama
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:02
ma namoj se ti uzrujavati kako si u stanu imas ti jako puno toga lijepog za pokazati a nabavit ces ti i hibiskuse opetsmile161
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 11:32
Pozdrav svima!

Posle dugog vremena neaktivnosti na forumu, odlucio sam da objavim jednu novu sliku :). Radi se o lukovicama koje sam posadio zimus, i koje su sada nikle:). Radi se o tulipama "Couleur Cardinal" :)

Za sada stoje ispred vrata u "spratovskom" vrtu, a premesticu ih na terasu kada se poboljsa vreme :)

Ako imate neki savet u vezi nege, voleo bi da cujem :)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 16:19
Thumbs%20UpJedva čekamo da niknu i vidimo ih u punom izdanju i boji!Big%20smile
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 18:13
Hvala bako!

I ja isto jedva cekam
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 18:28
Ma kakav savijet ne treba ti ništa bolan ostavi ih tako kako su i biće prelijepa --možeš  zamisliti kad se rascvijetaju kako će to biti puna vazna lijepi cvijetova -ma svaka čast meni to tako nebi ni naum palo da posadim
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 18:32
Hvala Niho

Cim otopli prebacujem ih na terasu!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 22:20
Maleni vidiš da je sve što si napravio dobro "ispalo", čestitam!
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 23:50
Hvala Tija!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.