matsui-moj mali vrt |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
matsui
Nedavno posijan Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ovako... Evo "spratovskog" vrta u manje-vise novom ruhu sa oslabljenim biljnim fondom... Razlika je ocigledna...
Radim na tome da mu povratim stari izgled. Sto se tice povrtnjaka na terasi, bilo je dosta ukusnih plodova, ali sezona mu je vec pri kraju |
|
Sponzorirani linkovi | |
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matsui vidi se razlika,a što se dogodilo?Gdje su nestale biljke?
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matsui - sigurno će opet tvoj vrtić sjati starim sjajem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matsui - majstore!
|
|
matsui
Nedavno posijan Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prva stvar je sto se vrsila popravka krova te je prostor oko merdevina, i ceo prostor vrta uopste, kristen za skladistenje crepova i drugog gradjevinskog materijala. Majstori su cesto prolazili do merdevina da bi izlazili na krov "kacili " i pomerali biljke.... Druga stvar je sto sam bas u tom periodu bio odsutan oko tri sedmice, pa biljke nisu odrzavane kako treba. Te dve stvari su doprinele da vecim delom propadnu hibiskusi koji su izgled vrta cinili onako bujnijim...
Hvala vam svima na podrsci i lepim zeljama |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma namoj se ti uzrujavati kako si u stanu imas ti jako puno toga lijepog za pokazati a nabavit ces ti i hibiskuse opet
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
matsui
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!
Posle dugog vremena neaktivnosti na forumu, odlucio sam da objavim jednu novu sliku :). Radi se o lukovicama koje sam posadio zimus, i koje su sada nikle:). Radi se o tulipama "Couleur Cardinal" :) Za sada stoje ispred vrata u "spratovskom" vrtu, a premesticu ih na terasu kada se poboljsa vreme :) Ako imate neki savet u vezi nege, voleo bi da cujem :) |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekamo da niknu i vidimo ih u punom izdanju i boji!
|
|
matsui
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala bako!
I ja isto jedva cekam |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakav savijet ne treba ti ništa bolan ostavi ih tako kako su i biće prelijepa --možeš zamisliti kad se rascvijetaju kako će to biti puna vazna lijepi cvijetova -ma svaka čast meni to tako nebi ni naum palo da posadim
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
matsui
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Niho
Cim otopli prebacujem ih na terasu! |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maleni vidiš da je sve što si napravio dobro "ispalo", čestitam!
|
|
matsui
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tija!
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |