anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 48> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anastazija svi tvoji radovi su tako lijepi,sa prekrasnim motivima,svaki put me odusevis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
bijela kutija ti je famozna i tako pedantna!!!
pridružujem se čestitkama!! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ja se pridružujem čestitkama. Sve najbolje
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sretan rođendan i sve naaaaaaajbooooljeeee!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Sretan rođendan. .i sve najbolje i puno lijepih radova ti želim. .
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
cure, hvala na lijepim komentarima za radove, odmah imam volju za nove. kad popijem kavu idem u nove radne pobjede!
i hvala na dobrim željama za rođendan, baš ste drage!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne kutije,pogotovo ona zadnja,
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivna mi je ova zadnja kutija...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
svi mi hvalite ovu zadnju kutiju...baš mi je drago. ja još nisam sigurna da mi je tak dobra... još uvijek ni je neka nedovršena. ali ako vi kažete da je dobra - onda je dobra.
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Sve ti je jako lijepo...i tanjuri i okviri za slike...ALI...mislim da si u kutijicama već definitivno našla svoj stil
![]() ...i zaista ne znam koja mi je bolja ![]() pedantno prije svega.. decentno....jako lijepo izabrani i ukomponirani motivi s bojama... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
...a da staviš 2K samo na poklopac? |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
![]() ![]() ova zadnja kutija je za bogoveeeeeeeeeeee....dali je za prodaju....ali stvarno?????''' |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
joj, tek sad vidim da ti je bio rođendan. sa malim zakašnjenjem želim sve naj naj za rođendan
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasni radovi!!!!!!!1
Pridružujem se čestitkama za rođendan, za dobre želje nikad nije kasno, nije me bilo......
![]() |
|
![]() |
|
cure, hvala na lijepim željama za rođendan! primam čestitke i sa zakašnjenjem!
a kak sam si sva važna što mi hvalite kutijice...
![]() hippy, hvala na komplimentima i na ideji za 2K na poklopac. iskoristit ću to!
BJELOVAR2005, boja slova kojima si pisala paše uz kutiju. osvojila si me!jel to bilo namjerno?
|
|
![]() |
|
evo i dva nova tanjura ...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Mrak!!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna su! bravo!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme kako su dobri!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma reci molim te kako si dobila ovako savršen zlatni rub??
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Naravno...ali stvarno mislim za kutiju...moja mama obozava magnolije...price please?! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |