Izgubljene pošiljke |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ćevapi, lepinje. Šteta što se ne mogu slati, i sigurno bi se izgubili, namirisali bi ih.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja poslala dvije koverte al nije niko javio da je dobio,pa sam danas oslala opet.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam u Rijeku slala već dvije pošiljke - obje izgubljene
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja stvarno neću se požaliti za pošiljke ja kome sam god poslala i ko je god meni slao svi pa čak i ja sam dobila . Neću imenovati ali stvarno sve je iz daleka od Hr ......pa nadalje -i stvarno meni se nikad nije zagubilo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mora da su poštari u vrtu s vašim i mojim sijemenkama, biljkama
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za mene paket od Martine1985 nije stigao... A poslan je 10.09. |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šaljite preporučeno ja sam od sviju dobila a gdje sam ja --- Ja sad isto šaljem ali na ovaj način i svi dobiju-ali jeste da malo više trba novca ali ništa strašno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam prvi put poslala preporučeno, ali bas tada je primateljica imala neke probleme s osobnom iskaznicom i ovi s riječke pošte joj nikako nisu htjeli dati paket!! Baš su bili zločesti, a išla je u poštu po njega, znala da ga očekuje.. No, radije su ga poslali natrag k meni - tako su biljke putovale desetak dana i u katastrofalnom se stanju vratile. Slikala sam paket kad se vratio i poslala fotku na pp u Rijeku. Drugi put sam slala običnu pošiljku i nikad nije stigao na odredište, nit mi se vratio. Evo, sad sam nedavno slala u Zg i (napokon) je sve bilo kako treba!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači u pitanju je Riječka pošta. Ja sam očekivala paket ali ga nisam dobila. Poslan je iz Zagreba. A što da čovjek radi, ne bi oni smjeli raditi tako.
A Anaida nije mi jasno kako sa osobnom nije mogla dići paket, da nisu podaci krivo ispisani? |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žalite se ljudi , bez toga neće biti rezultata Kontaktni centar Hrvatske pošte Faks: 385 1 4981 769 e-pošta: info@posta.hr radnim danom od 8:00 do 20:00 sati Poštovani korisnici poštanskih usluga! Besplatnim pozivom na broj 0800 303 304 možete dobiti sve informacije o uslugama Hrvatske pošte, cijenama, radnom vremenu poštanskih ureda, filatelističkim proizvodima te saznati sve ostalo što vas zanima u vezi s poslovima koje obavlja Hrvatska pošta. Na isti broj možete nam iznijeti svoje prijedloge i primjedbe, a mi ćemo se potruditi riješiti eventualne probleme u najkraćem mogućem roku. Možete nas nazvati svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a svoja pitanja, prijedloge, primjedbe ili pritužbe možete uputiti i telefaksom na broj 01 4981 769, te elektroničkom poštom na adresu: info@posta.hr Za sve informacije u vezi s filatelijom možete se obratiti na adresu e-pošte: filatelija@posta.hr HP-HRVATSKA POŠTA d.d. UPRAVA P.P. 514 10002 Zagreb e-pošta: hrvatska-posta@posta.hr HP-HRVATSKA POŠTA d.d. Služba odnosa s javnošću Odnosi s medijima P.P. 514 10002 Zagreb Tel.: 385 1 4806 036 Faks: 385 1 4806 065 e-pošta: odnosisjavnoscu@posta.hr |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam zvala ovaj besplatni broj i rekao mi je da se za svaki slučaj treba ispitati.I da se treba prijaviti da se nešto poduzme
Prijave za Rijeku sp-rijeka@posta.hr |
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko sada sam zvala ovaj besplatni broj i teta mi fino kaže da nije moguće uspostaviti vezu!!!!?????
Pa si ti sada misli što hoćeš, ili imaju previše pritužbi ili su ga jednostavno isključili....
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ih dobila i poslala sam i pritužbu na ovu mail adresu. Bitno da ne ćutimo.
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pošta funkcionira na principu :
1. središnjica - u zagrebu 2. svaka županija ima svoj centar Kad vam nešto ne štima zatražite na 988 tel broj od uprave pošta (Tajnica ili direktor) vaše županije. Lijepo nazovete na taj brojček tražite direktora- nebute ga dobili- ali tražite e-mail i njegovo ime. E tad napišete e-mail- poslan paket tada i tada, ak imate broj paketa (npr P CP 09082756 5 HR), svaku bezobraštinu koju ste na pošti doživjeli, sve živo spomenete i zatražite njegovu reakciju uz HITNU povratnu informaciju jer ćete se inaće obratiti središnjici pošta s obzirom da ni on nije u stanju odraditi ono šta treba - stvari se rješavaju u roku od otprilike 1 sat. Provjereno iz vlastitog iskustva u više navrata. |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Mamita
|
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam pisala pošti za splitsko područje pa nikad od njih nisam dobila odgovora. isto tako sam zvala i na telefon zbog žalbi jer mi neke pošiljke nisu nikad došle al evo sad sve dolazi pa čak i iz Amerike stiže časopis!
|
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
P.Bosmans |
|
renee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 12 Lipanj 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NIKADA, ama baš kod slanja Sempervivuma (čuvarkuća) ili kaktusa biljke nisam nakvasila ... Sukulente su sposobne da izdrže tjedne bez vode, a vlažne i u tami poćnu trulit za par dana.
Kako ja šaljem sempervivume - čuvarkuće - napisala i uslikala sam na mom blogu.
Od oko 30 paketića sa sempervivumima, koje sam poslala na poklon ove godine, izgubio se samo jedan!
|
|
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bez sempića nema života! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj paket se vratio doma ali u obliku pisma!!!
Sav je slijepljen!!! A biljke uvenule u njemu!!!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće draga, baš mi je žao što se to dogodilo, i nije da branim primatelja, ali je isto tako moguće da primatelj nije niti obavješten jer se poštaru nije dalo ispisivat onu ceduljicu s kojom se pošiljka preuzima na pošti. To se meni nekoliko puta dogodilo, ne na forumu, ali u nekim drugim prilikama je. Jednostavno poštar lupi štambilj da svali krivnju na primatelja!.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |