Vrtni dizajn |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima par slikica koje su stvarno lijepe,prirodne su..neznam dali vam se desilo da dođete u kucu gdje je prvoklasan namještaj sve je prvorazredno al ne osjećate se udobno jer nema onih sitnica koje prostiriji daju dušu (tu se računa i malo prašine ) tako i ja u ovim vrtovima ne nalazim dušu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja rado navratim na ove stranice. Ima vrtova koji me potpuno obuzmu i na nekim slikama se dugo zadržim. Dobro je ponekad se držati one stare: Manje je više!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW kako ja prije nisam vidjela ovu temu!!!!!!!
Zapanjena sam...prelijepo je obožavam ovakve vrtove!!!!! |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko ja sam zbog ove slike !!!!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, ako sam dobro skužila, jesu li ovo slike iz tvog vrta ???
Ako jesu, skidam ti kapu, svaka čast !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sada i ja želim vaš udio u ostarivanju svoje želje: selim, OPET, svoju baricu ( posuda nepravilnog oblika, od 600 L)!!
Ide na položaj ispod obrezane smreke i jele, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Moje želje su: kameni obluci , mali, veći, najveći i najmanji, ne pomiješano nego svaka veličina posebno, ali da različite veličine oblutaka izgledaju kao različite teksture, da malo podigne okolinu bare!! Veličina površine sa kamenim oblucima nije određena, a od bilja sam mislila posaditi hoste (kada se udostoje izviriti) i različite trave ali i bilje koje podsječa na divivske trave, kao tritoma, žuta graničica (jer druge nemam) pa roza i lila trandeskantije!! Možda koja šumska paprat!! Sa kopanjem počinjem danas, pa molim budite raspoloženi za davanje ideja !! Ili molim par slikica sa linkova sa kamenim oblucima !! Nije da nemam ideja, imam , ali moje ideje iz glave na terenu prerastu u nešto posve drugo od zamišljenoga!! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, tisuću puta sam virnula jel netko stavio kakav linkić s oblucima oko jezeraca !!! E, očito će to opet biti moja svaštara !! |
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lošinj
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prva slika koju je stavila Moon je
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je to jezerce prekrasno!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda ovdje pronađeš kakav detalj koji možeš kod sebe primijeniti
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, pa svaka vam čast, sada ste svojim trudom nadmašile sva moja očekivanja !!!! Moon, a ova tvoja me je i dobro nasmijala, samo bi mi bio problem ukopati moju baricu , ma ne i problem, veći problem bi bio napraviti takvu padinu!!! Ali ostale su predobre!! Slike su prelijepe, Cimi, i naći će se detaljčića koji se daju uklopiti, uz male modifikacije!! Otok, Moon, Cimi, Natalija, gdje ste našle te slike, ja sam tražila ali očito na krivom mjestu !! Cure, mnogo vam hvala !! |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |