BJELOVAR2005 |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo,radovi su odlični
|
|
Sponzorirani linkovi | |
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahha curke idealno....moja Katja gleda samo starije decke...kaze ovi mali su joj dosadni!!!
hvala na pohvalama jos jednom!! |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno...samo javi kada stizes!!!!!! |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje...moram ipak priznati...pcelica je pljunuti TATA! hahhaha |
|
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je najmanji problem...nema frke!!! |
|
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti stvarno prekrasni,ali pčelica je još ljepša!
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ja nikako ne stižem ni pregledati sve koliko tete rade brzo, a komoli komentirati... sve mi je dobro, ratnici su odlicni, a keramičke pločice na kojim si radila su baš dobra podloga, ima ih u svim veličinama i svako ima ostataka od nekog renoviranja
|
|
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su ti radovi,ali ih mala pčelica nadmašuje,dogovor za kavu vrijedi
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno..kada i gdje?? |
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam uživala u ovoj stranici ali možda ne bi bilo loše da je staviš na stranicu gdje su sve adrese sa slikama.
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam kako, ali potpuno su mi promakli ovi tvoji noviji radovi...odusevljena sam suvenirom...i cestitam na ugovorenom poslicu...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala!! |
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svega si lijepog napravila! čestitke na posliću, držim ti fige da ih sklopiš još!!!
|
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala monna-1!
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su ti krasni i nema potrebe ni za kakvom kritikom- a princeza ti je slađa od svih radova- samo da znaš
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BJELOVAR2005
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
morema
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rodjedan i nek ti se sve želje ostvare.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se čestitkama
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |