Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ništa ne diraj,fenomenalna je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Pregenijalna je, a kakva je tek uživo i polakirana...
![]() Jedna frendica obožava crno/bijelo/crvene kombinacije i ima sobu samo u tim tonovima... Koliko god ne preferiram "posuđivati" ideje, odlično bi joj išla u sobu takva slična tako da tvoja možda jednom dobije mlađu sestru blizanku (dvojajčanu naravno) ![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Sasha stolica je fenomenalna!!!!
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
stolica je predivna, tako elegantna i posebna, bravo!!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
...i ja kažem......ništa ne dirati...........
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sasha prekrasna je stolica, ništa ne diraj, ti si moj idol od stolica.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
jako, jako lijepo.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala Vam cure, svima, da vas ne nabrajam, od srca
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
stolica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sasha, ovo je pravo umjetničko djelo!!! Stolac je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala Primavera na prekrasnim komplimentima. Ne moraš se ništa ispričavati, sve ok! Ko zna, možda iduće godine budemo štandovske susjede!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
prekrasno...kombinacija koju volim...crno bijelo sa ružom...šta ćeš više reči nego
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
eto toliko za sad, a ostale se ne uklapaju među ove pa ću ih ostaviti za drugi put.
|
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
radovi su ti super, vješalice su mi zakon, a stolice....zanijemila sam kako su dobre!!!!!!!svaka čast samo hrabro naprid!!!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Fantasticni radovi!!!! neznam kako si ove vjesalice tako dobro ukrasila!!! morat cu i ja probati nekako...fantasticne su...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |