Sasha - prvi radovi |
Odgovori | Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa ne diraj,fenomenalna je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregenijalna je, a kakva je tek uživo i polakirana...
Jedna frendica obožava crno/bijelo/crvene kombinacije i ima sobu samo u tim tonovima... Koliko god ne preferiram "posuđivati" ideje, odlično bi joj išla u sobu takva slična tako da tvoja možda jednom dobije mlađu sestru blizanku (dvojajčanu naravno) |
|
ancii
Nedavno posijan Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha stolica je fenomenalna!!!!
|
|
chiarita2
Upravo klijam Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stolica je predivna, tako elegantna i posebna, bravo!!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i ja kažem......ništa ne dirati...........
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha prekrasna je stolica, ništa ne diraj, ti si moj idol od stolica.
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako, jako lijepo.
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vam cure, svima, da vas ne nabrajam, od srca
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stolica je prekrasna
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha, ovo je pravo umjetničko djelo!!! Stolac je prekrasan!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ne mogu vjerovati....kooooja dobra stolica draga Sasha...predivno si ju sredila, a odabir boja, dezena i ta decentnost s malo crvene ruže naprosto mame poglede...bravo, jako, jako lijep rad...ujedno koristim priliku da ti se ispričam što se nismo više družile u Puli, vidjela si i sama, uvijek gužva....no, bit će još prigode
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Primavera na prekrasnim komplimentima. Ne moraš se ništa ispričavati, sve ok! Ko zna, možda iduće godine budemo štandovske susjede!
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno...kombinacija koju volim...crno bijelo sa ružom...šta ćeš više reči nego ne diraj ništa....
|
|
Sasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto toliko za sad, a ostale se ne uklapaju među ove pa ću ih ostaviti za drugi put.
|
|
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su ti super, vješalice su mi zakon, a stolice....zanijemila sam kako su dobre!!!!!!!svaka čast samo hrabro naprid!!!
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantasticni radovi!!!! neznam kako si ove vjesalice tako dobro ukrasila!!! morat cu i ja probati nekako...fantasticne su...
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |