kolekcionari kaktusa!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Kamenjar, krasni su ti.
I bravo Natalija, sve znaš |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
kamenjar predivno!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
noviteti su ti fantastični
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a na trećoj slici u donjem lijevom kutu je haworthia attenuata, iznad nje je neki sedumić, desno od njega crassula ovata minima/minor i desno gore je gasteria možda carinata
iznad seduma ne znam što je |
|
![]() |
|
na prvoj slici gore lijevo je portulacaria afra variegata, do njega cotyledon ondulata
ispod lijevo - neka euphorbia, bockavica desno možda hildewinteria aurespina forma cristata i do nje mammillaria elongata f.cristata, a dolje u kutu cotyledon papillaris na drugoj slici lijevo je crassula gollum, do nje neka haworthia pa kalanchoa tomentosa, prva lijevo ispod crasulle je echeveria purpusorum, slijedi neka hawortia pa echeveria, a koja točno ne znam, možda agavoides ako je nešto netočno ispraviti će me i nadopisati imena koja nedostaju
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moji noviteti
![]() ![]() zamolila bi pomoć pri identifikaciji svih tih kalanhoa ,krassula i ova 2-3 kaktusa
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
kamenjar, super si se ti obnovila.
![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Stigle novine! |
|
![]() |
|
![]() moj posjet vrtnom centru
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Ovaj na slici nije, ali jeste jedan drugi, njegov vršnjak. Nikakvih oštećenja nije bilo. Ali je bio pod krovom tako da nije kisnuo. Nadam se da će i ovaj preživjeti na otvorenom.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Semira dali je tvoj Echinocereus coccineus proveo koju zimu napolju ? Možda se i sam odlučim za jedan manji kamenjar sa sukulentima.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Semira,i tvoj je kamenjar s kaktusima lijep
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Hvala drage moje.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasan ti je kamenjar, Kamenjar. Ja bih stavila sombrero, sjela na zidić. malo tekilice - pa uživala. Pozivam i ostale da se pridruže. I tvoj je lijep Semira. Bravo cure. Vrlo neuobičajeno i originalno.
![]() |
|
![]() |
|
baš ti sladak kamenjar semira
![]() |
|
![]() |
|
Pinus, odlično zapažanje. To je echinocereus coccineus.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj kamenjar nije ni blizu tvog, Kamenjar. Ali me jako raduje. Da sam na moru, i ja bih sigurno pokušala sa mnogim vrstama. Za sad imam ove sa slike i još neke koji prezimljavaju vani. Mislim da ću sljedeće godine morati proširiti kamenjar. |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
koliko prelijepih bodljikavaca, ne bih ništa izdvajala, samo znam da ću često ovamo svraćati i mojim bodljikavcima pokazivati kakvi su im rođaci..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |