Echeveria |
Odgovori | Stranica <1 23456 52> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
He-he Kaktusiću, prebrzo si se predala, nije u redu, onda više nema prepucavanja, a baš je počelo biti napeto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lako je pogriješiti, jer su neki sukulenti vrlo slični. Čini mi se da ih je lakše identificirati kad procvjetaju.
Evo još par slika echeveria Ako nisu sve echeverie malo ću se zacrveniti, ali bni prvi ni zadnji put da griješim |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš Triša,ako Otok kaže da i ona može pogriješiti šta ću tek ja
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma Otok je nepogrešiva, a ovo što ona ima za pokazat - baš mi briga kako se zove, jer je divno.
A ovu dlakavicu imam i ja i zbilja je prekrasna
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
cvjetoljubac
Već proklijao Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK, prekrasne su....
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša imam i ja dlakavicu,kaj god da jesu lijepe su
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da lijepe...prelijepe
sad svi imaju dlakavicu osim mene e pa ja ću neku svoju prestrašiti da joj se dlake od muke dignu u zrak |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo na drugoj slici nije echeveria, nego crasula
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon ova skika u sredini je neka od crasula,a druge dvije bi mogle biti echeverie,ako opet ne grešim,lijepe su ti
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,jel da smo super
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Otok
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok prekrasne su ti esheverie, ne znam koja je ljepša...
Moon i tvoje ne zaostaju sa ljepotom...
|
|
sutra je novi dan
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnja je najljepša! Takvu sam dobila od Otok i ja!
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke hvala,
maki kaktus mi smo jučer u isto vrijeme poslale post pa tek sad vidim i tvoj odgovor
|
|
suzyy
Novo sjeme Pridružen: 15 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne su sveeeeeeeee
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je posebno lijep primjerak echeverije
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova ljepotica sa zadnje slike je Echeveria agavoides, ostale na žalost ne poznam. Vidim da i ti imaš dvije baršunaste. Biti će gužva u tegli kada se razrastu - super ! |
|
Odgovori | Stranica <1 23456 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |