Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori | Stranica <1 23456 18> |
Korisnik | |
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljetne, mastovite kombinacije motiva i boja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala sariticee..!!
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maredelmare Hvala na lipim ricima. Livno-Tomislavgrad-MOSTAR u kojem se mogu razmijeniti salavetice, a ako ne stignes do Mostara sretna potraga.
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljana 59
Priljece je proljece, a u meni zima to je za sada sve sto se imaa... sala mala bit ce jos. |
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđaju ovi sitni nježni cvijetići. S kakvom bojom si prebojala pepeljare?
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas ti falaa..! Onu prvu sam obojala u zlatnu, a drugu u crnu sa akrilnim bojama (boje za staklo). Zasto pitas? Ali kasnije sam ih prelakirala pa se zato ovako sjaje. [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kika odlične su ti obe pepeljare, fine, umjerene, meni ukrašene taman koliko treba. Samo, sad su me ove tvoje pepeljare podsjetile da uvik kad ih vidim u nečijim galerijama želim pitat pa zaboravim: da li se u njima zaista smiju gasit cigarete, ili ne? Ja osobno se ne bih usudila, a ne znam ima li neki sistem ili tehnika..lak, pečenje, il sl. što omogućava da se za to koristi pepeljara. Ako ima...daj nek mi netko kaže. Pošto sam pušač zanima me, pokušala bi neku dekupažirat ili oslikat. Ove tvoje su oslikane, jel tako? E, da! Danas sam bila u Tomislavgradu i okolici, najprije sam obula gamoš čizme...a ono snijeg tamo...ne nisam se uopće smočila, ma kakvi! Mo'š mislit! A salveta nigdi, samo u Prodeksa našla neke 3-4 vrste s motivima, inače svugdi jednobojne, kupila sam jedne s Zvončicom-onako da se ne vratim praznih ruku. Uspila sam ipak nać neke kutije, a koliko koštaju?heheheh, to je veseli dio-trebala bi vidit mene kako se snalazim s tri valute, hahahaha.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E još zaboravih: u ove tvoje bi šteta bila gasit cigarete.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Kika, dobrodošlica i od mene ...pa mi smo generacijaaaa ...lijepe radove si nam pokazala, a najviše me oduševila kutijica i predobar žuti tanjur sa jako zanimljivim uzorkom, suncokreti u svim oblicima i ove posljednje oslikane pepeljare... doista lijepo i zapravo šteta ih je koristiti za nešto tako ružno kao što su opušci i pepeo... bravo
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maredelmate napisala sam ti rutu Livno-Tomislavgrad-mostar umjesto setnje po Prodeksu mogla si doci do Mostara i dobila bi besplatno koji uzorak salaveta, ali nisii slusala.
Velika, Velika hvala za pohvale mojih radova, ako zelis objasnit cu ti rad. Evo kako: - pepeljaru s donje strane oslikati konturnim bojama pa kad se osusi ubaciti s gliterglu detalje kao list, ruzica. - Kad se to dobro, dobro osusi (fenom) premazati akrilnom bojom po zelji - opet osusiti pa premazati nekom vrstom laka (brodski lak) i to ti je sva mudrost. Pepeljare drzi za ukras, pusenje je stetno! Ma naravno da se smije u njima gasiti, jer boja nije unutra. Lijepi pozdrav, javi se! Da znam jeli ti jasno. |
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeee moja generacijooo!! Sretna sam zbog tvojih pohvala. Jos da znam gdje da ti posaljem po koji uzorak salavete pa da i ti na svoj nacin napravis nesto, jer i tvoji radovi mene odusevljavaju!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KIKO.krasne pepeljare
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se sviđaju pepeljare više su mi za ukras nego za čikose
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A je sam "biser"!!! Ja mislila da si farbala iznutra...a ono s donje strane
Ma, mogu ja ne gasit cigare u takve pepeljare, al zamislite da sredite neku koja nije prozirna pa morate to iznutra, i ne gasite vi čik u nju, nego neko ko vam dođe na kavicu onako spontano...ugasi i zavrti čik gaseć ga...Ha? A sta onda?...dobro, dobro...znam-staviti u vitrinu ili sl. Što se tiče rute-nisam bila sama, nas troje bilo pa se onda radi kompromis |
|
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dorina hvala.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, pogotovo tanjur sa suncokretima, i ove pepeljare!
|
|
ANĐELKA
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka,hvala puno.
|
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe su kutijice a jaja su naj!Pepeljare su ti štrašne,ja kao strastveni pušač čini mi se da bi prestala pušiti kraj njih jer bi mi bilo žao staviti cigaretu u nešto tako lijepo!
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |