Vrtak podno Sljemena |
Odgovori | Stranica <1 23456 31> |
Korisnik | |
Zrinka
Već proklijao Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Malaluna, prekrasan ti je vrt. Sve puno raznolikih biljaka, ostavila si i mene bez daha. Bravo za trud!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna priča, a još lijepše biljke, cvijeće, okućnica...
Svaka čast!
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je predivno, posebno mi se sviđa ovo po godinama, biljke, jezero, životinjice, sve ti je za 10
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubimac javor je s pravom ljubimac.Ovo je stvarno bila Priča o životu jednog vrta!
Kad ti opet dojde muza,daj,molim te,slikni Lu da ju malo bolje vidimo,kod tebe sve sjaji,i životinje i biljke i ti! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Več tu pola sata gledam i divim se tvom vrtu u nastajanju.
Odem pa se vratim, i opet . |
|
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam, drago mi je da vam se sviđa pričica! Nego, netko je spomenuo mali vrtak... ovaj moj je samo dugačak, a nije baš pretjerano širok, zapravo je uzak! Imam još uvijek problem kako i gdje saditi, mnogo toga je dolazilo i sadilo se stihijski, tako da bih sada možda drugačije (vjerojatno). Ali mali vrtovi su čarobni i divno se mogu urediti, zato samo lopaticu u ruke i udariti, mijenjati, zezati se. Ništa u životu nije za "stalno" i "mora se" pa zato hrabro i slijediti svoj osjećaj... Meni ovo više nije samo vrt, ovo sam ja... čudno zvuči ali istina je. Idem sada šetati vašim vrtovima i guštati :)
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro sam se prošetala tvojim vrtom.Jako mi se sviđa kako si ga predstavila prije i sada.Patkice i peseki su slatki.,cvijeće je i više nego lijepo
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra večer, sigurno jest, jer je petak... Evo, malo dnevnih slikica i par večernjih
1. Došla muza rain, evo za tebe - Lu i Clematis Nelly Moser za bromeliju
2. Nelly, Lu i Maza sa ponosom poziraju uz vjetar
3. Plavo da ne može plavije.. hm, možda
4. A sada, nešto zanimljivo(kupila prekjučer) - moj vilinkonjic u društvu hemerokalisa, shockenborg ruže, ocvalog rhodića, m. metvice, bidensa itd...
5. Koji svijetli noćuuuuu juhuuuu, mene skroz iznenadilo da mijenja bojice (crveno,zeleno, plavo, ljubičasto, nebeski plavo...) solarni je i jako, jako jeftin kao kutija boljih cigareta, hm ... (ako nekoga zanima, vjerojatno na PM)
Koje veseljeee i noću
Pozdrav svima
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka priča o vrtu je uvijek priča i o nama, a tvoja je priča duhovita, vedra, nadasve optimistična, tvoje veselje je zarazno, a vrt prelijep!
Znam da su potrebne godine da ugradimo sebe, barem u neke posebne kutke svojih vrtova, a način na koji si od pustog vrta i golih ograda (ovo i mene muči! ) stvorila mali raj za sebe i za svoje ljubimce me oduševio! Ovdje ću sigurno dolaziti po dozu optimizma i ljepote! |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na slikici klematisa predivan je tako veeeliki cvijetovi, a preljepi su i peseki.......vilin konjic je zanimljiv i poseban
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vilin konjic presladak,meni dolazi cesto pravi,a vjerujem i tebi
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa je tvoja priča o nastajanju tvig vrta,a vrt je predivanTi si nam pokazala koliko čovjek može biti donišljat i kreativan u svom vrtu
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala djevojke!!! @bromelija - stavila bih ti samo njegovu sliku (clematisovu) ali ovih dvoje kao da su znali da je to slika za vas pa su se posjeli baš ispred njega iiii ... nisam mogla odoljeti :)
@misty-da, lonicera henrii je bajka za žičane ograde (i ostale), zimzelena i brzo raste. Moja bi bila puno gušća da mi susjed koji je uredno uništava flaksericim svakih 2 tjedna, dozvoli da je ja održavam. Ovako je samo spašavam!
@gioiaa dolazi nam pravi tek negdje ljeti, ali ovaj nam je sinoć dozvao krijesnice , nisam se mogla načuditi kako ih je privuklo njegovo svjetlo!!!
@Mira021 - drago mi je ako sam nekome nešto "pokazala" ali kada ja vidim vaše vrtove vidim samo to da sam jedna od mnogih ovdje koja se trudi i igra
Pozdrav svim vrijednim ručicama, dan je baš za sadnju ili ispijanje kavice ne u gradu već u našim vrtovima
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled u daljine,vjetar u kosi,mala i velika,divne su!
Kaj im je bio zanimljiv ovaj svijetleći objekt u noći?Moji bi odmah navalili! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malaluna prekrasan vrt, tvoji komentari i opisi slika su super, a ona 2. slika je fantastična
|
|
život je more
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je u tvom vrtu ,vilin konjić je
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakav ti raj od vrta imaš to je nevjerojatno. vidi se toliko ljubavi i pažnje uloženo. jako mi se sviđa onaj pregled po godinama. jako me oduševilo maleno jezerce sa svojom okolinom. a i sve ostalo je..ponestale su mi riječi.
samo tako dalje |
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poz... evo 3 današnje :)
1. Ovo će jednoga dana ličiti na nešto, fali nam par hostica i koja astilba i i i .. ne znam šta još ali ... , da i neko "grmlje" odostraga!
2. Ovako izgleda šljaka u dvoje, došao dečko sa svojom snježnom kraljicom ...
3. A ovako izgledam ja kada mi je dosta šljake i kada hoću samo spavaaaat (evo da se i mene vidi malo ) ....
Pozdrav svima i uživajte u nedjelji !
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilin konjić im uopće nije bio zanimljiv, no to je pozitivno jer da jest, vjerojatno bi već plesao sa pravim vilama ! Uf, da samo znaš koliko je trebalo odgoja da se ne smucaju po cvijeću i gredicama ali sada su psi samo za poželjeti... čak neke i mirišu, tada su skroz smiješni i Lu - on, i Maza!
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno si uredila svoj vrt.
Jako mi se svidja jezerce. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |