moje ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
magnolije ove zadnje tri slike
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Magnolija, i ja sam posjetila tvoj cvjetnjak. Slatke su mi kadifice, moje su ove godine mini, mini. malecke su, jedva visoke par centimetara i imaju malecke cvjetiće.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Iako je sve prelijepo, ipak kraljice vladaju - divne su.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ruže,kadifice,muškatle,ma sve je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da,sve je divno,al ruze su ruze
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa šta da kažem prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ruže a i ostalo cvijeće plijeni bojama.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pregledala još jednom, žuto - crvena kombinacija je famozna.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruže su ti predivne,a i ostalo cviće ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Magnolia,oduševljena sam tvojim ružama
![]() Malo si me zbunila,u prvi mah sam pomislila da su ovo slike od magnolije,moje komšinice ![]() ![]() Ruže su ti zaista divne!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |