Razmjena... |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nada, nažalost, sjemenje sam već obećao nekome, sorry...
Tražim lukovice Oxalisa, ukrasnih djetelina, svih boja i sl... |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nada123
Novo sjeme Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da bi se kod mene našla koja ukrasna dijetelina s četri lista mislim da roze cvate samo moram pričekati da iznikknu naznam točno gdjeje ako te zanima adresu na pp čim izniknu šaljem
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hitno poklanjam oko 3 ribice nigirća za akvarije (Archocentrus nigrofasciatus) zdravi su i redovito se razmnožavaju, poklanjam ih zato što smo mi nabavili diskuse, a nigrići su agresivni i teritorijalni pa ih je najbolje držati posebno, među njima je i jedna rijetka vrsta nigrića koji mijenja boju i reflektira svjetlost, poklanjam, preuzimanje u Kutjevu...
|
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irisi krenuli danas put Kutjeva! Ubacila sam sjeme echinacee purpurea White Swan i Pink Double delight. Pa ako već imaš, udjeli nekom tko nema!
lp
p.s. Isprazni sandučić!
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Paket je stigao, hvala puno...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |