enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 23456 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Didu skrivaš, a, a malecki je već pravi momak. Bravo za slike. Cvijeće ti je super. Stavljaj slike, uživamo gledati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo još jednom za slikice, oborila si sve rekorde imaš prosjek 53 poruke na dan, prešišat ćeš i mene, samo hrabro napred!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla,lijepe slike,imaš puno cvijeća,ali mi je najljepša slika grožđa,mali unuk presladak
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HMMMMMMMMMMM, a oroz je????
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
star i onemoco a koke mlade, slikat cu ih u cetvrtak pjetao
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imali smo mi i vinograd ali tata ostario mi nismo mogli sve stici pa smo ga pocupali
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ooo, pa enrico je već pravi dječačić, nono i none nisu za baciti, cvijeće je super!limuna u toj maloj grasti kao u priči!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
13 komada
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponovo sam otvorila tvoju temu i nastavila gledati....a ima se što i vidjeti, sve je jako lijepo, a vidi se da si pravi stručnjak za biljke koje to pokazuju krasnim zdravim izgledom. Unuk ti je zlatan, a i ti i nonić.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |