POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako nije kasno ...biljezim se! |
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Gospina trava! Evo, ja bih željela ovupapričicu ako može, vidi kako plačem, šmrc.
što bi ti rado za zamjenu?
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako trebate reznica hoye, imamo ih mi na izobilje. Slikat ću vam našu ljepoticu.
Znači može se prihranjivat svaka 2-3 tjedna?? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
ljiljana1903
Novo sjeme Pridružen: 02 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja vas molim za jednu reznicu hoye. Unaprijed hvala |
|
strada
Upravo klijam Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo googlam o tom cvijetku hoya..Nikad vidjela ali je preeeekrasan!!
Vidim da ima i vise vrsta..Ne voli bas jako sunce i zadrzavanje vlage ?? Klimatis ako ima viska reznice biljezim se sa stovanjem Ja nazalost ne znam imena svojih biljcica kojih je malo ali ono sto znam su forzicija, bozur, narcisi, ljiljani, irisi, kiwie, loza, tri clematisa koja znam koja su vrsta i jedan za kojeg ne znam..Cekam da izraste pa uslikam da vidimo..Inace tangutica, star of india i cardinal rouge.. Eto..ima tu jos japanska tresnja (grm koji nikako ne napreduje) i hortezija koja je takoder malecka.. E sad..ja ne znam kako se koja razmnozava..Ako se ista od ovoga moze podijeliti, vi meni recite kako a ja cu vam drage volje poslati!!! |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pakiram kuvertice, danas idu na poštu
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bokić svima!Sve sam živo proroštala kako bi pronašla hren)sadnicu ili sjeme ako ima nemam poima) Recite mi dal netko zna gdje da dođem do hrena.Puno hvala unaprijed.pozz!
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za hren ti ne treba sadnica,kupi komad hrena,na placu ili u dućanu,zakopaj ga u zemlju i rasti će ko korov.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj fakat? Hvala ti kaktusiču maleni!Hitam po hren.Jedino neznam ak je kupovni hibrid, tad od njega nebu ništa.
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ga jedne godine kupila za Uskrs,i poslije zaboravila na njega,valjda je tri mjeseca bio zamotan u hladnjaku,pa onako iz zezancije ja ga zakopala,danas ga se ne mogu rješiti.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dal to znaći da bi mi mogao okupirati teren i da se neda kontrolirati njegovo širenje. Onda bolje ni da ne sadim akm je tak invazivnog razmnažanja.
|
|
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je uvijek "kontra svita" Ja sam tek prošle godine uspjela da ga zakorijenim.
wizardica....ako zelis iza uskrsa bit će hrena kod mene! |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj kak bi ja to raaadooo!
|
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idući tjedan orezujem forziciju. Nudim reznice.
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gospina trava, ja bih reznice ako ih još dajete.
A nudim sjemenke ukrasnih tikvica zelene i žute, u zamjenu za sjeme ili reznice. Tek počela uređivati vrt pa sve dobro dođe!
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dvije mlade aloa vere, pa tko je zainteresiran može na pm. Također sjeme od ukrasnih tikvica razne-žute i zelene! Rado uzimam sve što može u kamenjar u zamjenu.
|
|
nada123
Novo sjeme Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molila bi ak imate pelcere i sadnice ponuđene početkom godine u zamjenu nudim puzajuće kaktuse dvije vrste ipelcere više vrsta pelagronija neznam dali je kasno teksamse uključila na internet aknije molim odgovor
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nudim sjeme žutih tikvica, graha tetovca i rasade paradajza san marzano , shery i onog sitnog ukrasnog
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakav je to sitni ukrasni?
Zainteresiran sam za flance tih i shery, pozdrav... |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona ja sm za sjemenke žutih tikvica ako može, njih sam si baš željela i nadam se da znaš kako se zovu. A može io koji san marzano.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |