Aloe |
Odgovori | Stranica <1 23456 29> |
Korisnik | |
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Zmaj,Bluebell,Tegra,na opširnom opisivanjanju,kako spasiti i maziti ALOA VERU,
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina koja od ovih dviju tvojih krasnih biljčica je Aloe Vera ?
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi pinus,ja mislim ova prva u kadru,tek se učim i slikati,postaviti sliku ,možda je ta slika malo nagurana,učim,pokušati ću ponovo,ali drugi dan.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina,ovo nije aloa vera,jest aloa ali neka druga vrsta,a u drugoj teglici je clivia,bar ja talo mislim,ali oba dvije biljke ti izgledaju lijepo i zdravo.
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus,hvala ti na pomoći,
Pitam se dali je ili nije aloa?Kada sam je dobila kazalo se to ti je ALOA,tada sam još svima vjerovala.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je aloa,ali nije aloa vera,aloa ima jako puno vrsta,pogledaj malo po forumu,mislim da ima još jedna tema o aloama.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam guglao i čini mi se da je to Aloe morijensis
|
|
jgrskovic
Novo sjeme Pridružen: 03 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi prijatelji,
Evo i mene, uspjela sam se nekako registrirati. Za početak našeg druženja, šaljem vam sliku svoje aloe i molim vas za mišljenje o kojoj se vrsti radi (kupila sam je kao alou arborescens, a sad me strah pojesti je ako nije :) )
Oprostite ako sam malo nespretna kod copy/pastanja, ali jos sam nova...
Evo, to je moja ljubimica. Ima bodljikice odozdo, s donje strane lista, što nisam primijetila do sada na slikama aloe arborescens, pa mi to izaziva dvojbu.
Unaprijed hvala na odgovoru.
|
|
jgrskovic
Novo sjeme Pridružen: 03 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam zasto mi ne prikazuje sliku nego samo iksic :(. Smrc..
Vidite li vi sliku?
|
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, u pravu si što se tiće aloe morijensis,ova druga biljčica je clivia
Igrskovic,,,imaš upute kako se stavljaju slike-PROBLRMI-kako staviti slike.. Nije problem |
|
niksa0008
Novo sjeme Pridružen: 04 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima, evo novi sam ovdje pa da vas pitam za jedan savjet, iako se meni dosad pokazalo odlično (čitaj, biljke se pravilno razvijaju i imaju odgovarajuči prirast); zaljevam svoje aloe(par vrsta) svakih dva tjedna kontinuirano, ne zaljevam preobilno, držim ih na sobnoj temperaturi 20 do 25 stupnjeva, ovlaživačem/ionizatorom ovlažujem zrak kad se grije u kući(dakle skoro svakodnevno ) te im svjetlost uz sunce, dajem sa 2x Osram fluora žaruljama, koje imaju(barem deklariraju tako) takav spektar boja koji odgovara prirastu biljaka... sve biljke su još relativno male, ali ono najvažnije je da rastu ubacit ću i neke sličice, pa eto čekam vaše mišljenje o tom načinu uzgoja preko zime...
|
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niksa,povečaj razmak zaljevanja.Jednom mjesečno ti je sasvim dovoljno ako ne i previše.Ljeti obilno zaljevanje 2x mjesečno sasvim je ok.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |