Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kalla-radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kalla-radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 08:39
sada više nisam sigurna jesam li ti zaželjela dobrodošlicu ili nisam, no vjerujem kako se nećeš ljutiti još jednoj ako je ponovim... krasnu tacnu i kutijicu nam donosiš "na dar"...veselim se novim tvojim radovima...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 10:52
Kalla - krasni su ti radovi! Vidi se da to voliš raditi, jako lijepo mi je sve i ne mogu ništa posebno izdvojiti.... Samo nastavi biti vrijedna i pokazuj nam nove uratke....
Na vrh
Kalla View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 35
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kalla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 12:40
hvala drage moje ! Juce naucila rad na tamnoj podlozi i odusevljena sam. Cekam sina da stavi rad na forum. Jos jedna tehnika vise.Kod nas su radionice svaku subotu i ima svega. Naucis osnove i onda nadogradjujes savjetima i iskustvima a i ucis na greskama.Tongue
Na vrh
Kalla View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kalla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 17:33
evo je

jos samo prelakirati.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 17:35
Odlična ti je vješalica!!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 21:16

Objasni nam tvoju tehniku rada na tamnoj podlozi. Meni to baš ne ide najbolje.

Na vrh
Kalla View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kalla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 18:59
Mima, ja sam ti tek to u subotu prvi puta ucila i nisam imala vremena pokusati ponovo doma. Ali ide ovako po skolski:uzorak sa salvete obradis skaricama (uzorak nesmije biti sitan), odvojis dva bijela sloja i stavis na podlogu gdje zelis da ti bude salveta. Obicnom olovkom lagano ocrtas oko salvete. Zatim taj ocrtani dio obojas bijelom bojom (ja sam tapkala boju spuzvicom). Osusis.  Taj dio prekrijes sa ona odvojena dva bijela sloja salvete i oko toga utapkavas zeljenu tamnu boju tako da lagano hvatas rubove salveta. Nebrini salveta se nece otopiti samo ju moras dobro pridrzavati. Kada se i ta boja osusi, naljepis salvetu sa uzorkom na bijeli dio. Osusis i tankim kisticem popravis tamnom bojom gdje si fulala. Prelakiras kada je suho.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 21:09

kasna je,bas mi se svidja.

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 23:35
I ja tako radim ali mi se uvijek malo salveta razvuče dok ju lijepim pa rubovi malo pređu preko tamne boje pa mi to onda djeluje malo neuredno. To vjerovatno ovisi i o kvaliteti salvete jer se kvalitetne salvete malo ili uopće ne razvlače. Zanimalo me je kako ste to radili na radionici čisto da provjerim postoji li još nekakav način.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 08:37
Originalno poslano od člana Kalla Kalla napisao:

[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/4200b2b4-IMAG0103.jpg" />Ovako zdjela izgleda iznutra sa spustenim ruzama.[IMG]smileys/emot177.gif" align="absmiddle" alt="smile126" />

Ovo mi je čudo lipo.Dobrodošla!
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2011 u 20:17
radovi su ti prelijepi!kako ma dugo nije bilo sve sam pregledala,pročitala i oduševila se!nikad nije kasno zaželjeti dobrodošlicu!dobro ti nama došla i družile se mi još dugo,dugo!!!
Na vrh
Kalla View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kalla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2011 u 11:58
curke hvala !!! Mima, pokusaj kada salvetu ocrtavas, ocrtati malo izvan rubova upravo zbog razvlacenja salvete kod ljepljenja. Imala sam dvije vrste ljepila do sada i skuzila sam da ako je ljepilo gusce da se salveta manje rasteze vjerojatno zato sto se jako ne namoci. Kod ovog veceg pakovanja ljepila imam malo muke sa velikim uzorcima na salvetama.Kupila sam sada i mekaniji kist bas za to pa cu probat s njim da ne pohabam salvetu.
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 11:32
I ja sam nova u dekupažu, a i na forumu. Zbilja sam oduševljena tvojim radovima. Zdjele su ti super.Embarrassed
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 22:29
Probat ću malo veće. Hvala na savjetu. Iako, sad sam opet u bijeloj fazi.
Na vrh
Kalla View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kalla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 16:52
Jucer bila nova radionica - Kraljica. Radila prvi puta sa decoupag papirom, 2k i zlatnim listicima. Ubili me, imala sam ih vise po prstima nego na tacni LOL. Ali sam i time odusevljena. U 2k utrljavali uljanu boju jos samo da zastitim...e pitam ja vas: s cime? imam informaciju da listice moram premazati posebnim lakom  da mi ne oksidiraju a zatim sve sjajnim bezbojnim. Jel to to?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.