Kalla-radovi |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sada više nisam sigurna jesam li ti zaželjela dobrodošlicu ili nisam, no vjerujem kako se nećeš ljutiti još jednoj ako je ponovim... krasnu tacnu i kutijicu nam donosiš "na dar"...veselim se novim tvojim radovima...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalla - krasni su ti radovi! Vidi se da to voliš raditi, jako lijepo mi je sve i ne mogu ništa posebno izdvojiti.... Samo nastavi biti vrijedna i pokazuj nam nove uratke....
|
|
Kalla
Nedavno posijan Pridružen: 18 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala drage moje ! Juce naucila rad na tamnoj podlozi i odusevljena sam. Cekam sina da stavi rad na forum. Jos jedna tehnika vise.Kod nas su radionice svaku subotu i ima svega. Naucis osnove i onda nadogradjujes savjetima i iskustvima a i ucis na greskama.
|
|
Kalla
Nedavno posijan Pridružen: 18 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ti je vješalica!!
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Objasni nam tvoju tehniku rada na tamnoj podlozi. Meni to baš ne ide najbolje. |
|
Kalla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima, ja sam ti tek to u subotu prvi puta ucila i nisam imala vremena pokusati ponovo doma. Ali ide ovako po skolski:uzorak sa salvete obradis skaricama (uzorak nesmije biti sitan), odvojis dva bijela sloja i stavis na podlogu gdje zelis da ti bude salveta. Obicnom olovkom lagano ocrtas oko salvete. Zatim taj ocrtani dio obojas bijelom bojom (ja sam tapkala boju spuzvicom). Osusis. Taj dio prekrijes sa ona odvojena dva bijela sloja salvete i oko toga utapkavas zeljenu tamnu boju tako da lagano hvatas rubove salveta. Nebrini salveta se nece otopiti samo ju moras dobro pridrzavati. Kada se i ta boja osusi, naljepis salvetu sa uzorkom na bijeli dio. Osusis i tankim kisticem popravis tamnom bojom gdje si fulala. Prelakiras kada je suho.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kasna je,bas mi se svidja. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja tako radim ali mi se uvijek malo salveta razvuče dok ju lijepim pa rubovi malo pređu preko tamne boje pa mi to onda djeluje malo neuredno. To vjerovatno ovisi i o kvaliteti salvete jer se kvalitetne salvete malo ili uopće ne razvlače. Zanimalo me je kako ste to radili na radionici čisto da provjerim postoji li još nekakav način.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi je čudo lipo.Dobrodošla! |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su ti prelijepi!kako ma dugo nije bilo sve sam pregledala,pročitala i oduševila se!nikad nije kasno zaželjeti dobrodošlicu!dobro ti nama došla i družile se mi još dugo,dugo!!!
|
|
Kalla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke hvala !!! Mima, pokusaj kada salvetu ocrtavas, ocrtati malo izvan rubova upravo zbog razvlacenja salvete kod ljepljenja. Imala sam dvije vrste ljepila do sada i skuzila sam da ako je ljepilo gusce da se salveta manje rasteze vjerojatno zato sto se jako ne namoci. Kod ovog veceg pakovanja ljepila imam malo muke sa velikim uzorcima na salvetama.Kupila sam sada i mekaniji kist bas za to pa cu probat s njim da ne pohabam salvetu.
|
|
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam nova u dekupažu, a i na forumu. Zbilja sam oduševljena tvojim radovima. Zdjele su ti super.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probat ću malo veće. Hvala na savjetu. Iako, sad sam opet u bijeloj fazi.
|
|
Kalla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jucer bila nova radionica - Kraljica. Radila prvi puta sa decoupag papirom, 2k i zlatnim listicima. Ubili me, imala sam ih vise po prstima nego na tacni . Ali sam i time odusevljena. U 2k utrljavali uljanu boju jos samo da zastitim...e pitam ja vas: s cime? imam informaciju da listice moram premazati posebnim lakom da mi ne oksidiraju a zatim sve sjajnim bezbojnim. Jel to to?
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |