moj sretni kutak... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice, hvala ti!
![]() To me veseli, jer to što radim je nešto trajno, nešto što se mijenja i raste, ali ostaje godinama ispred. U tome nalazim svoj mir, svoj bijeg od svega, to me hrani... I znam da ponekad izgledam smiješno kad škicam svaku biljkicu, koju realno mnogi ni ne zamjećuju, a ja točno znam koliko ima listića. Neki dan mi je susjed, dok ga nisam primjetila na njegovoj terasi, pa sam čučeći prešla po dvorištu, da vidim što se od sinoć promijenilo, dobacio :"To je ljubav!" I zaista je- nije onakva kao prema djeci, prema partneru, prema majci, ali odmah do toga! Daleko je moje dvorište od definiranog i skroz uređenog, ali to je proces u kojem uživam, bez obzira što bih ga često voljela ubrzati. |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
LeoNata, drago mi je da si se vratila sa slikama svojih biljaka i lijepom okućnicom.
Uživam čitati tvoje tekstove, tvoje shvaćanje života i ljubav prema biljkama me oduševilo. ![]() Kamenje ti je prekrasno a ako ostaneš s nama brzo će procvjetati mnoštvom različitih cvjetova! ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
LeoNata,jako lijepo i uredno
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lijep vrt, a bilo bi mi drago vidjeti ga sada.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prošetala i ja ovim vrtom,kad sam vidla da u tom vrtu ima agava sa vira ,pomno sam proucila cijeli vrt ,sviđa mi se...lijep pozdrav vlasnici ovog vrta
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Baš lijepi vrt!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Leo-nata, dugo te nema!
Vidim da ti se gotovo sve primilo- jako sam sretna zbog toga! heheh, nedaš si mira.... bit će novi kamenjar baš krasan! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Tražila sam tražila i našla
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga Sarice!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Super si krenula, kamenjari su već skoro popunjeni, još samo fali koji tjedan da se sve to razraste. Šteta javora, možda mu je to od sunca. Klematisi su isto prekrasni, za vrt moj naklon, a luster u dnevnom nam je isti!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Hvala vam Monny i niho, ma to je tek početak, kad vidim vaše vrtove, moj je beba!
![]() ![]() ![]() puse! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
jojjjjjjj..koliko su one sv eisprićale ja nemam šta......sretno mila
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
kako krasan vrt LeoNata sve je tako veselo i siri se na sve strane a tek kako uredno svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
drage moje Nataly, bako i Saro, hvala vam na posjeti!
Bako, javor... ne znam što bih rekla, mislim da sam ga i kupila sa felšom... Veselio me par novih listića, al danas vidim da i na njima koji su tek prolistali, vrhovi crne. I jako sam tužna, ne znam kome da se obratim za savjet... ![]() Sara, pa zar nisu pelargonije prekrasne! ![]() ![]() puse |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |