Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 23456 77> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni su.
|
|
klasa optimista
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a čuvarkuće ,meni stvarrno je trebalo vremena da one uopće ožive,neznam dal sam šta radila krivo ,al doslovno su neka 2 mjeseca kilavile nisu se ni pomakele ,evo sad su krenile
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mihaela hvala ti
natalija vidi ,prošli tjedan sam ga presadila u ovu teglicu ,nadam se da nisam pogriješila
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad sam našla ovaj forum i vidila svu tu ljepotu tu,odlučila sam i ja brzinski jedan mali dio prekopat i posadit malo biljkica..negdje u 6 misecu sam krenila u akciju i zahvaljujući nataliji i malom kaktusu uspila sakupit malo biljki,većinom se sve posušilo na putu od natalije do mene heheh ili na putu od malog kaktusa do mene
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj "slavni "početak..ni jednu biljku ne mogu posadit da moj pas ne primijeti i doše ponjušit da vidi šta je to novo kod nas..pokušavala sam sadit kad je on u kući,al nema šanse..on to mora vidit
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar vrt ti blista od ljepote
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala moon
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mony hvala,mene je bilo sram stavit te moje sirotice ,jer sam ih i kasno posadila a i nemam pojma koje su i šta su..sad tek učim o biljkama
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je sve!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi smo tu da jedni od srugih učimo! I tvoj početni cvjetni kutić baš je sladak.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, samo me zanima jel ono kamenčić u obliku cvijeta ili kolačić?
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno. Samo naprijed
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam uživo vidjela ovo prekrasno dvorište, ovaj fantastični kamenjar ili kaktus garten, kako kaže ponosna vlasnica
a bome ima na što i biti ponosna, stvarno fenomenalno izgleda, sve je cakum pakum koliko dugo sam čekala i veselila se susretu, a 2 ure prošle ko 2 minute... morati ću na utvrđivanje gradiva |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga KAMENJAR,
Uživam u tvom početku,kamenjar ti je preljep,kaktusi uživaju na ovdašnjim toplinama i suhoći zraka.
Čestitam ti i lijepi ti je početak,navraćati ću često u tvoj vrt.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |