Povremeni dalmatinac |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Vepre , "malo" sam ti jalna, ali neka....
Reci mi, molim te, kako ti je "bogumilija"? Mislim, poslikaj je malo, a jako mi se sviđa i ograda.
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Vepre, vepre, dotukao si me onim zalaskom sunca pa sam postala malo cmizdrava. Slika za razglednicu. A vrt ti je krasan, nakon što si pokosio , naravno.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moj komntar je suvišan na ovu ljepotu- reći ću samo da sam uživala i prijedlog je da nam staviš malo više slikica.
Svo cvijeće, vrt, zalasci sunca- sve je super ali bi mi i onaj ručak tako dobro došao.
![]() A koji je to dio Jadrana, ako nije tajna?
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hvala Vepre što si nam otkrio da ste
![]() |
|
![]() |
|
To ti je najviše spominjani otok u medijima zadnjih nekoliko godina u negativnim kontekstima
![]() ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Naročito ispod mosta
![]() |
|
![]() |
|
naravno,raj za orade
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vepre mm bi uživao u lovu na orade, a kako ih ne voli jesti, ja bih uživala u oragi na roštilju, valjda to znaš spremiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vepre predivno!A posebno mi je drago videti zalazak sunca,tako nesto sam gledala 20-ak godina,balkon mi je gledao na Preko i Kali...a drugi prema Velebitu...Zadarski zalazak sunca je najlepsi!
|
|
![]() |
|
da li znam pripremiti morati ćeš se sama uvjeriti u to,polovica 7,mj do 9.mj sam tamo ,pa navrati
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vepre, na Viru mi vjenčana kuma ima kuću, i mogu reći da sam bila i da mi je lijepo.
A da se nadovežem na zalaske sunca, uvjerena sam da je najljepši zalazak sunca na Jadranu pogledati iz kafića Kvartir u Starigradu.To je stvarno vrhunski doživljaj ( bar za mene osobno).
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
o.k. meni je valjda sve divno sto se tice Zadra i okoline,ali to je valjda zbog secanja,mladosti,proslosti...
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |