Decoupage by maris40 |
Odgovori | Stranica <1 23456 20> |
Korisnik | |
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana,vratila sam se u prošlost,ovo su zaista radovi početnika.Te godine sam se zarazila decoupageom,pa sam radila kao sumanuta.Ali me s vremenom malo i popustilo.Sada tu i tamo napravim nešto za svoju dušu.Ovo su sve slike koje sam uspjela sakupiti,da su donekle.Počela sam galeriju s novo napravljenim predmetima-stolicom i tacnom,vratila sam se malo na svoje početničke radove.Od sada ,sve će biti,kako se kaže "Friško iz pečnice".
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeeeeee, prekrasno!
Ona teglica s bršljanom mi je posebna! |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,Ljiljus,imam ju dan danas,držim aloju u njoj.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tu ne mogu izdvojiti nešto posebno,sve mi je lijepo!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sva sreća da sam počela odozada tj od ove stranice prema prvoj jer kažu da je šećer na kraju. Ne lažu, prekrasni radovi ali ni oni prvi uopće ne izgledaju početnički Nastavi tako
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam od .
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su - svaka čast, ali ova ikona... nemam riječi... molim te, hoćeš li otkriti tajne: kojim lakovima si raspucavala rub i sliku (naziv, proizvođač)? slika je print ili decoupage papir? gdje si ga nabavila? što si utrljavala u pukotine? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
kikins
Već proklijao Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, ikona mi je genijalna...
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klara 46,prvo da ti zaželim dobrodošlicu i zahvaljujem ti se na lijepom komentaru .Znači,raspucavanje sastrane je napravljeno s običnim lakom za raspucavanje,ali ne po cijeloj površini nego mjestimice,zatim raspucavanje po cijelo slici je s 2k lakom medium koji sam kupila u Lumosu,motiv je decoupage papir ,kupljen u Lumosu također,njega sam palila po rubovima.U pokotine sam utrljala smeđu uljanu boju,i to bi bilo to,ako te još šta interesira slobodno pitaj.
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kikins,jani.
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti na dobrodošlici
i na objašnjenju... ovaj obični lak je country crackle (stamperia) iz lumosa ili? joooooooj, oprosti što zvučim ko iz ekipe za očevid... odlučila sam razbiti tremu i pitati kako je nešto napravljeno, jer sam do sada radila po sistemu pokušaja i pogrešaka, što je ispalo malo preskup sport... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma samo ti pitaj,to ti je Krakelee-medium lak iz Hoby arta Chemaco.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je sve lijepo,ne bih ništa izdvajala! (ps.Maris ,briši poruke ,pun ti je sandučič!)
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
akido
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2012 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima jako mi se sviđaju vaši radovi , nadam se da ću uspijeti i ja donekle ovako raditi.od sad ću vas stalno pratiti a i u dogledno vrijeme pokazati vam i svoje radove pozdrav
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla akido. |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kale su odlične
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo umjetnice!!Dobrodošla!!!Ne znam što mi je bolje.Stolica ili ovaj zadnji okvir.Na ikoni su zlatni listići ili neka boja?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |