Decoupage by maris40 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 20> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatjana,vratila sam se u prošlost,ovo su zaista radovi početnika.Te godine sam se zarazila decoupageom,pa sam radila kao sumanuta.Ali me s vremenom malo i popustilo.Sada tu i tamo napravim nešto za svoju dušu.Ovo su sve slike koje sam uspjela sakupiti,da su donekle.Počela sam galeriju s novo napravljenim predmetima-stolicom i tacnom,vratila sam se malo na svoje početničke radove.Od sada ,sve će biti,kako se kaže "Friško iz pečnice".
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ajmeeeeeee, prekrasno!
Ona teglica s bršljanom mi je posebna! ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala,Ljiljus,imam ju dan danas,držim aloju u njoj.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sva sreća da sam počela odozada tj od ove stranice prema prvoj jer kažu da je šećer na kraju. Ne lažu, prekrasni radovi ali ni oni prvi uopće ne izgledaju početnički Nastavi tako
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
radovi su - svaka čast, ![]() ali ova ikona... nemam riječi... ![]() ![]() ![]() molim te, hoćeš li otkriti tajne: kojim lakovima si raspucavala rub i sliku (naziv, proizvođač)? slika je print ili decoupage papir? gdje si ga nabavila? što si utrljavala u pukotine? ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Prekrasno, ikona mi je genijalna...
![]() |
|
![]() |
|
Klara 46,prvo da ti zaželim dobrodošlicu i zahvaljujem ti se na lijepom komentaru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kikins,jani
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
hvala ti na dobrodošlici
i na objašnjenju... ![]() ovaj obični lak je country crackle (stamperia) iz lumosa ili? joooooooj, oprosti što zvučim ko iz ekipe za očevid... ![]() odlučila sam razbiti tremu i pitati kako je nešto napravljeno, jer sam do sada radila po sistemu pokušaja i pogrešaka, što je ispalo malo preskup sport... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ma samo ti pitaj,to ti je Krakelee-medium lak iz Hoby arta Chemaco.
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
akido ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 3 |
pozdrav svima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobro došla akido. ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kale su odlične
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bravo umjetnice!!Dobrodošla!!!Ne znam što mi je bolje.Stolica ili ovaj zadnji okvir.Na ikoni su zlatni listići ili neka boja?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |