Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage by maris40
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage by maris40

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 20>
Korisnik
Poruka
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 21:33
Tatjana,vratila sam se u prošlost,ovo su zaista radovi početnika.Te godine sam se zarazila  decoupageom,pa sam radila kao sumanuta.Ali me s vremenom malo i popustilo.Sada tu i tamo napravim nešto za svoju dušu.Ovo su sve slike koje sam uspjela sakupiti,da su donekle.Počela sam galeriju s novo napravljenim predmetima-stolicom i tacnom,vratila sam se malo na svoje početničke radove.Od sada ,sve će biti,kako se kaže "Friško iz pečnice".
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 21:52
Ajmeeeeeee, prekrasno!

Ona teglica s bršljanom mi je posebna!   Thumbs%20Up
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 21:54
Hvala,Ljiljus,imam ju dan danas,držim aloju u njoj.Tongue 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2012 u 22:30
Ja tu ne mogu izdvojiti nešto posebno,sve mi je lijepo!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 21:12
Sva sreća da sam počela odozada tj od ove stranice prema prvoj jer kažu da je šećer na kraju. Ne lažu, prekrasni radovi ali ni oni prvi uopće ne izgledaju početnički Nastavi tako    
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2012 u 21:39
EmbarrassedHvala vam od Heart.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 09:15
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

radovi su - svaka čast, Clap
ali ova ikona... nemam riječi... smile39 smile227  smile120
molim te,
hoćeš li otkriti tajne:
kojim lakovima si raspucavala rub i sliku (naziv, proizvođač)?
slika je print ili decoupage papir? gdje si ga nabavila?
što si utrljavala u pukotine?

smile143 smile78

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
kikins View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikins Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 09:56
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 10:00
Prekrasno, ikona mi je genijalna...Thumbs%20Up
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 10:14
Klara 46,prvo da ti zaželim dobrodošlicu i zahvaljujem ti se na lijepom komentaru smile78.Znači,raspucavanje sastrane je napravljeno s običnim lakom za raspucavanje,ali ne po cijeloj površini nego mjestimice,zatim raspucavanje po cijelo slici je s 2k lakom medium koji sam kupila u Lumosu,motiv je decoupage papir ,kupljen u Lumosu također,njega sam palila po rubovima.U pokotine sam utrljala  smeđu uljanu boju,i to bi bilo to,ako te još šta interesira slobodno pitaj.Tongue
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 10:15
kikins,janismile79.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 10:27
hvala ti na dobrodošlici
i na objašnjenju... smile78
ovaj obični lak je country crackle (stamperia) iz lumosa ili?

joooooooj, oprosti što zvučim ko iz ekipe za očevid... Embarrassed

odlučila sam  razbiti tremu i pitati kako je nešto napravljeno,
jer sam do sada radila po sistemu pokušaja i pogrešaka,
što je ispalo malo preskup sport... Wink LOL

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2012 u 12:28
Ma samo ti pitaj,to ti je Krakelee-medium lak iz Hoby arta Chemaco.Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 10:09
Meni je sve lijepo,ne bih ništa izdvajala! (ps.Maris ,briši poruke ,pun ti je sandučič!)
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 19:37
Smile

Na vrh
akido View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje akido Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 21:19
pozdrav svima    jako mi se sviđaju vaši radovi ,      nadam se da ću uspijeti i ja donekle ovako raditi.od sad ću vas stalno pratiti a i u dogledno vrijeme pokazati vam i svoje radove pozdrav
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 22:11

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 23:22
Originalno poslano od člana akido akido napisao:

pozdrav svima    jako mi se sviđaju vaši radovi ,      nadam se da ću uspijeti i ja donekle ovako raditi.od sad ću vas stalno pratiti a i u dogledno vrijeme pokazati vam i svoje radove pozdrav

Dobro došla akido.Tongue
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 23:30
Kale su odlične
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 19:18
Bravo umjetnice!!Dobrodošla!!!Ne znam što mi je bolje.Stolica ili ovaj zadnji okvir.Na ikoni su zlatni listići ili neka boja?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,425 sekundi.