VA DIHE MORA |
Odgovori | Stranica <1 23456 43> |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina a gdje je snijeg?
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni, koje lipote!
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga to ti je sve od našeg snijega u jednom djelu.
D
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kućna srečica
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je moja,kućna srećica!
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još malo kućnog
Hvala Bebolini svi su u redu,ali ovaj se najviše gurao da se slika!
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kucno ti je predivno,a kucna srecica preslatka,a one 2 kornjace su divan ukras za vrt
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, sretna sam zbog tebe. Ništa me zadnjih godinu dana nije razveselilo kao tvoje prisustvo i oduševljenje na ovom forumu.
Uživam gledati slike tvog vrta, uživam udisati miris mora, uživam doći k tebi u tvoj raj n a "zlatnom otoku".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Belina gledajući tvoj vrt, kućno bilje, ljubimca nemogu se načuditi kako si mogla izdržati godinu dana da nam to sve ne pokažeš
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belina napokon smo dočekali tvoju temu. Prekrasno uređen vrt ostavio me bez daha, (baš je po mom guštu), ne zaostaje ni prelijepo kućno cvijeće, a blizina mora .... o tome ne moram ništa reći. Veseli me da si odlučila pokazati tvoje carstvo, čestitke na godišnjici.... s nestrpljenjem očekujem nastavak tvoje "bajke".
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako sam vidjela sve uživo veselim se svakoj slici! Bravo Belina!
|
|
život je more
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Va dihe mora prava izložba ukrasnog bilja i sobne su ti reprezentativne..
starinska kalanhoa se baš raspojasala |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
|
|
Rijeka
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekoliko puta vraćala sam se pregledati ovu ljepotu i nikad ne smognem hrabrosti da se javim. Mogu samo reći da me očarao sklad i elegancija tvoga vrta, a i kućno cvijeće ti je predivno.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno ali tvoja "kucna srecica" ona je preslatka !
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovo hladno jutro, nakon 3 dana nemogučnosti ulaska na CIF, jedva sam dočekala da ti uletim u vrt!!!! I dočekale me nove sličice!! A moram priznati da neke biljčice nisam ni vidjela kod tebe, od silnog zujanja po tvome vrtu!!!!
Tvoj vrt nam puno znači, valjda zato kaj smo ga tako dugo čekale uz mnogo nagovaranja, pa uvijek kada odlazim od tebe, jedva čekam da se ponovno vratim!!!! Pomiluj za mene tvoju kućnu srećicu, i reci od koga je !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gioiaa,Triša.Erikova nona Lana 2,Lantana,Mira K,Andina,Gute Fee,Free,
navratite opet ,veselim se kada vas vidim.
Mari,551o,kalanhoa bi bila sretna da i tebe razveseljava,pošalji pp.
Draga Free,samo ti navrati,pa zuji,čekam te.
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukovice Lorice10 |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ti ja takve kalanhoe ali ne izgledaju m ida će cvasti tako skoro, prošle godine je jedna cvala od zime do zime (hvala ipak)
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |