Mamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja sam i mrkvu salaatu,ciklu persin te grasak u vrt posadila ,takodjer sam na kontinentu,
jako mi se svidja vas povrtnjak ,predivan je ... |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Evo i mene s najfriškijim slikicama...
Na kontinentu se priroda jako polako budi, topliji dani su tu, ali hladna jutra još uvijek daju do znanja da zima još zapravo i nije prošla. Stoga se u vrtu u ožujku ne može puno toga napraviti. Mama je tek posijala salatu i pripremila gredice...ostalo će morati još malo pričekati. Voćnjak je s druge strane malo živahniji, prošaran vjesnicima proljeća. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prekrasni je i vrt i okoliš, medeni pesek! Dobro došao!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepi prirodan vrt
![]() |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Ma evo vam svima
![]() Hvala na podršci i pohvalama i svemu...ovaj vikend idem doma do svojih pa se nadam da ću uslikati najfriškije slike. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivan i uredan vrt, sve pohvale mami , svatko tko ima takvu mamu zavoli biljke , a ljubimac baš medeni za mamu , tebe i medenog
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prvo da ti poželim srdačnu dobrodošlicu
![]() ![]() Vrt je krasan i uredan i sve pohvale na tome ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
prekrasan vrt ima mama, a to je zato jer ima i vrijednog pomagaća, nadam se da će i ovog proljeća vrt izgledati lijep, i šalorik
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Medek je bas meden,a za vrt
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bože mili ovo je bila ljubav na prvi pogled...nemogu ga se nagledat ...inspektor je savršen ..vrt je savrše ... ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijep pozdrav! Pohvale mami na urednom vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošao ! Svaka čast mami, vrt joj je ko po špagi ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Joj,kak je sladak,kao medek medeni
![]() Lijep i uredan vrt,i meni se sviđaju tvoje gljive
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Korijenko,
baš u toj bačvi nema, al ima u drugima dosta tako da nemaj brige. Zvjezdana, mama je građevinski tehničar po zanimanju tako da je sve na milimetar odmjereno. Profesionalna deformacija, šta ćeš ![]() Naravno, svi radovi i promjene vrše se isključivo pod budnim okom glavnog rukovoditelja, inspektora Medeka: |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
i meni su gljive upale u oči odma baš su zanimljive :) a povrtnjak je baš lijepo sređen
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lijep i uredan vrt a gljivice su famozne
![]() Ima čega u onoj bačvi ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |