Koje je ovo drvo? |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
klingonac
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
velika, velika hvala! Tomislav. |
|
Sponzorirani linkovi | |
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GROW!
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu li cvjetovi kao kod mahunarki ili?
|
|
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GROW!
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To bi morala biti neka pterocarya,ti vidi koja,fraxinifolia,rhoifolia?Na izlazu iz Karlovca prema Jastrebarskom ima jedno veliko stablo,mislim da je to isto to drvo.
|
|
medomann
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledah i zaključih da je to Pterocarya fraxinifolia. Čini mi se i da je cvjet medonosan, trebao bi davati barem pelud po izgledu. Nema druge nego čekat sjeme i razmnožit. Trava svaka čast, legenda si!
|
|
GROW!
|
|
trava
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svaka čast Čedomilu Šiliću i guglu.
|
|
Oblak123
Novo sjeme Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marpa
Nedavno posijan Pridružen: 08 Ožujak 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NaturefreakOMG
Novo sjeme Pridružen: 19 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja je ovo biljka??? Molim vas možete li mi pomoći, volio bih znati kako se zove :)
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/koja_je_ovo_biljka/40079.aspx http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/koja_je_ovo_biljka/40078.aspx |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li mi netko odgovorit o kojem se drvu redi! Visina mu je caa 2,5 m.
Pored njega je magnolija ali ju je ovo zasjenilo i u cvitu i u visini. |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Photinia x fraseri
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka Bea na expres odgovoru!
Već je par godina stara, ispred kuće jednog profesora iz Zagreba koji u mojoj ulici ima kuću, ali nikad kao ove godine nije pljenila pažnju. Jeli razlog puno kiše i vlage neznam uglavnom je krasna! Vlasnika nema preko zime a valjda se ove godine dragi Bog pobrinuo da joj da sve što teba! |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je, očito joj odgovara mediteranska klima. Kod nas ne cvate tako raskošno, no lijepo je i njeno kožasto zelenocrveno lišće...
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se iznenadila, kad sam je vidla ovakvu, u oblaku od cvijetova. Nisam znala da ovak cvate. Vec sam se poveselila da bu i moja jednog dana bila ovakva, onda me BB razocarala - samo Mediteran, u Zagorju sigurno nebu takva. Inace je volim samo zbog lisca.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
trava
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ligustrum japonicum
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala trava :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
trava
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pardon,biće ipak da je Ligustrun vulgare,zbunili su me ti listovi,malo su poveći.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |