Moj dom |
Odgovori | Stranica <1 23456 16> |
Korisnik | ||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro nam došla Bucka, vjerujem da ćeš dugo ostati s nama i pokazivati nam napredak uređenja vrta koji već sada ima puno lijepog cvijeća. Za oko su mi posebno zapele heuhere.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kamenjar i terasa koja bi ove godine konačno trebala biti natkrivena. Zastoj je nastao iz razloga što je na sjevernoj strani i ako je natkrijemo crijepom, bojim se da u dnevnom boravku neću imati dosta svjetlosti. Ah, samo problemi . Da mi ipak uživamo u ljepoti cvijeća malo s druge strane, prema susjedima nju sam imala ...i ovaj sukulentić... ...samo je trebalo biti brižan pa na vrijeme presaditi u kalj i odnijeti na sigurno. Zato sada mogu i pisati u prošlom vremenu. Imala... pa malo lončanica na terasi Stalni posjetitelji Leptiri lavandu obožavaju. Kada je lavanda u punom cvatu leptri dolaze u "rojevima" |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno cvijeće i onda naletim na guštera ,ja mislim da bih odmah dala petama vjetra
|
||
Fanika
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bucka, jako lijepu okućnicu imaš, kamenjar mi je super
|
||
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vrt ti je prekrasan Jako mi se sviđaju tvoje tegle od terakote . "Natjerala" si me da ga dođem posjetiti . |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kamelia, samo ti se čini, toliko se navikneš na njih da su ti simpatični. Prošle jeseni nam je gost u vrtu bio mali jež. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Fanika,hvala na pohvalama. Ovog proljeća je kamenjar na redu za sređivanjem. Zemlja je jako sjela, a htjela bih ga nasaditi više s patuljastim zimzelenim grmovima. Ovog proljeća je izgledao ovako. Očito treba još mnogo zemlje, ali i kamenja. |
||
|
||
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Niho, hvala na posjeti |
||
|
||
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Anči hvala. Nemoj nas ove godine iznevjeriti, pa da ne pokazuješ svoj cvjetnjak, ali i povrtnjak. Sve ti je prekrasno pa stoga jedva čekam nove slike. |
||
|
||
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vijolica hvala na posjeti. A gdje nam se ti skrivaš, zašto te ne mogu pronaći? |
||
|
||
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo sam uslikala danas. Ove godine ne znam zašto mi ljubičice tako slabo cvjetaju Mm, da, konačno je i kod nas na sjevero istoku malo zasnježilo. |
||
|
||
vijolica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E,moja Bucka,ja ti još skupljam hrabrost da bi vam mogla pokazati moju bjedu.Kad vidim ovakve vrtove kao što je tvoj još mi više ponestaje hrabrosti.
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo za vrijednicu
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zato vam svima šaljem ovaj mali buketić ruža. Da, moram reći, da u vrtu imam biljke koje cvjetaju od najranijeg proljeća, kako bih u vazi uvijek mogla imati mali buket cvijeća. To volim i to mi između ostalog oplemenjuje Moj dom. |
||
|
||
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vijolice, sada si me rastužila. I moj vrt je daleko od raskošnih vrtova pojedinih cif-ovki. Tu još treba mnogo vremena, ali bome i novaca. Ali mislim da je svaki vrt lijep na svoj način, da i onaj najskromniji ima svoj šarm. A mi smo svi tu, barem ja tako mislim, ne da ocjenjujemo vrtove, već da se divimo lijepom, razmjenjujemo iskustva, prikupljamo ideje ... Zato samo naprijed. |
||
|
||
vijolica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti na lijepim i utješnim riječima.Imaš pravo,nismo tu za ocjenu nego da "ukrademo" neku ideju,dobijemo i dajemo neki savjet i družimo se s ljudima koje vole ono što i mi volimo.Ma smoći ću ja i hrabrosti...kad tad!
|
||
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma divan je |
||
Odgovori | Stranica <1 23456 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |