Flora by Floramye |
Odgovori | Stranica <1 23456 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana-hvala ti! Znaš, kada god vidim tvoje ime negdje, sjetim se tvoje prekrasne cvijetne padine, po tome si mi ostala u sjećanju.
Blue sky-hvala na dobrodošlici i dugo se još družili! Ajama-ove godine smo i predugo čekali! Bucka, Moon, Kamenjar, Aralija hvala vam! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne proljetnice i srdašca, baš se veselim jojš jednoj ssezoni tvojeg cvijeća !
|
|
belica,zagreb
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove ljubicice su nesto drugacije od obicnih vrtnih?.....btw, divne su
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepe proljetnice, a srdašca su veličanstvena. |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni narcisi i ljubice ....ma sve ti je jako lijepo!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bijela vinka i bijelo srdašce -fantastično
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna bastica sa cvecem...Dicentre(srdasca) mi se mnogo svidjaju,kao i narcisi i ostalo prolecno cvece!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko kaže da čuda ne postoje, kad se čuda događaju? U mom vrtu svaki dan neko novo čudo prirode! A priroda jest čudesna!
Slažem se u ovoj izjavi sa tobom! U biti, do sad sam se u svemu složila s tobom! Samo jedno nerazumijem...čemu si tolko tu skrivala ljepotu i znanje kojim nas obasipaš? Na jednoj, više panoramskoj slici, u pozadini je neki bijeli grm-stabalce...to je suručica ili nešto-nešto? A bijela vinca? ..pa gdje si to pronašla? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belica, Monna, Karmen, Korijenko, Ajama, Wanessa, Mari5510, Jaca123, Kamelia
Lovro, Aralija Vrt uređujem intenzivnije zadnjih par godina (moji bi rekli da sam opsjednuta!) tako da je on tek ove godine počeo ličiti na nešto. Do sada su biljke uglavnom bile premalene i mama je imala tu od prije nekog cvijeća tako da ja svake jeseni nešto moram premještati jer je gredica dosta široka pa mi baš i nije jednostavno to sve posložiti. Ali eto trudim se! Najveći problem mi je nedostatak vremena! Uvijek sam u nekoj trci i zbrci! Onaj bijeli grm je suručica, pogodila si. A bijela Vinca je iz Decore Buzet. |
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zadnja slikica je nadmašila sve dosadašnje, nevjerojatno lijep prizor !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |