Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 23456 92> |
Korisnik | |||||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
skromni ulaz u kucu....jos se sve treba siriti
|
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
a ovo je da neraste trava..haha jos je sve u nekakvoj maloj obnovi sok nedobije konacan izgled...
|
|||||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
||||
Ne znam zašto misliš da će odbacivati svoje lišće.Biljka izvrsno izgleda i nakon cvatnje,samo će stare rozete zamijeniti nove.Sredina biljke treba biti ispunjena mekom vodom(kišnicom)a povremenu ju treba izliti i natočiti svježu.Biljka dobro podnosi različite uvjete,jedino ne voli presuho i pretoplo. Osiguraj joj dosta svjetla,ali ne direktno sunce.
|
|||||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
||||
Evo i mene da poželim dobrodošlicu novoj vrtlarici i novoj temi na našem cifu! Sve sam si razgledala i mogu samo reći da će to biti jedan prekrasan veliki vrt kojeg ću rado obilaziti.
|
|||||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Evo mene, rado ću dolaziti u ovaj vrt.....I inače ponekad dolazim u Nuštar a sada ću i ovako virtualno... Pozdrav ti šaljem i obraduj nas novim sličicama....
|
|||||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
||||
U vrtu uvijek obnova, uvijek se nešto dodaje ili oduzima.
|
|||||
Sutra je novi dan.
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
. |
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Vrlo rado ću pomoći, iako sam i ja relativno nova (od siječnja) i moram još puno učiti.
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
prvi plodovi nakon 5 godina....
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
a ja sam i prosle godine rodila...
|
|||||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Prijavljujem šetnjicu...
Tako su mi slatki tvoji mali kamenjari! Tradeskantia i aechmea su prekrasne,a tek voćkice....mljac!!! |
|||||
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Bravo za voćkice, isplatilo se čekati na prve slasne plodove!!!
|
|||||
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
Odgovori | Stranica <1 23456 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |