Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 09:38
skromni ulaz u kucu....jos se sve treba siriti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 09:47
a ovo je da neraste trava..Evil SmileClownhaha   jos je sve u nekakvoj maloj obnovi sok nedobije konacan izgled...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 13:54
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Predivna Aechmea fasciata!
http://smayliki.ru/smilie-863227527. -
je stvarno je..bit ce mi zao kad pocne bacati dvoje lisce ...al zato kad nanovo nikne....bit ce radosti...hahha....bas ju volim...smile76

Ne znam zašto misliš da će odbacivati svoje lišće.Biljka izvrsno izgleda i nakon cvatnje,samo će stare rozete zamijeniti nove.Sredina biljke treba biti ispunjena mekom vodom(kišnicom)a povremenu ju treba izliti i natočiti svježu.Biljka dobro podnosi različite uvjete,jedino ne voli presuho i pretoplo.
Osiguraj joj dosta svjetla,ali ne direktno sunce.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 19:39
Evo i mene da poželim dobrodošlicu novoj vrtlarici i novoj temi na našem cifu! smile169 Sve sam si razgledala i mogu samo reći da će to biti jedan prekrasan veliki vrt kojeg ću rado obilaziti. 
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 21:59
Evo mene, rado ću dolaziti u ovaj vrt.....I inače ponekad dolazim u Nuštar a sada ću  i ovako virtualno... Pozdrav ti šaljem i obraduj nas novim sličicama....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 23:35
U vrtu uvijek obnova, uvijek se nešto dodaje ili oduzima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 07:58
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Evo i mene da poželim dobrodošlicu novoj vrtlarici i novoj temi na našem cifu! smile169 Sve sam si razgledala i mogu samo reći da će to biti jedan prekrasan veliki vrt kojeg ću rado obilaziti. 
bit ce mi drago da me obidjes i pomognes mi kad nesto primjetis da bi moglo biti bolje....hvala na obilasku mojih skromnih pocetaka...smile222
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 08:01
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Evo mene, rado ću dolaziti u ovaj vrt.....I inače ponekad dolazim u Nuštar a sada ću  i ovako virtualno... Pozdrav ti šaljem i obraduj nas novim sličicama....
dobro dosla milice...kad budes u nustru javi se  svakako...trebam jos puno uciti....smile73
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 08:04
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

U vrtu uvijek obnova, uvijek se nešto dodaje ili oduzima.
moja kolegica kaze,svake godine nesto prebacujes i mjenjas...sve zavisi i od zemlje....neka, sav nas trud se isplati.....
.Wink
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 08:09

je stvarno je..bit ce mi zao kad pocne bacati dvoje lisce ...al zato kad nanovo nikne....bit ce radosti...hahha....bas ju volim...smile76

Ne znam zašto misliš da će odbacivati svoje lišće.Biljka izvrsno izgleda i nakon cvatnje,samo će stare rozete zamijeniti nove.Sredina biljke treba biti ispunjena mekom vodom(kišnicom)a povremenu ju treba izliti i natočiti svježu.Biljka dobro podnosi različite uvjete,jedino ne voli presuho i pretoplo.
negdje sam procitala da kad odbaci cvijet da se sva osusi i listove baca....o super onda...kad se sama obnavlja bilo bi mi jako zao da mi se posusi.....drzim ju u kuci...dali bi mozda bilo dobro da ju iznesem u hladovinu vani?...sad sam mozda dosadna...al si me jako obradovala...Tongue
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 08:18
Vrlo rado ću pomoći, iako sam i ja relativno nova (od siječnja) i moram još puno učiti. Embarrassed
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 18:32
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Vrlo rado ću pomoći, iako sam i ja relativno nova (od siječnja) i moram još puno učiti. Embarrassed
cijeli zivot se uci...i opet neznas sve...al sigurno znas vise od mene....smile73
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 18:36
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 18:44
prvi plodovi nakon 5 godina....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 18:47
a ja sam i prosle godine rodila...
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 18:55

negdje sam procitala da kad odbaci cvijet da se sva osusi i listove baca....o super onda...kad se sama obnavlja bilo bi mi jako zao da mi se posusi.....drzim ju u kuci...dali bi mozda bilo dobro da ju iznesem u hladovinu vani?...sad sam mozda dosadna...al si me jako obradovala...Tongue
Nisi dosadnaSmileTo je sobna biljka,nemoj ju iznositi jer će,ako je previše suho i toplo,listovi na vrhu početi smeđiti.Biljka je inače iz vlažnog tropskog podneblja i podnijela bi do 27 C uz uvjet da je visoka vlaga u zraku
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 20:32
Prijavljujem šetnjicu...smile199
Tako su mi slatki tvoji mali kamenjari! Tradeskantia i aechmea su prekrasne,a tek voćkice....mljac!!!smile55
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 20:47
Bravo za voćkice, isplatilo se čekati na prve slasne plodove!!!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 23:28

Nisi dosadnaSmileTo je sobna biljka,nemoj ju iznositi jer će,ako je previše suho i toplo,listovi na vrhu početi smeđiti.Biljka je inače iz vlažnog tropskog podneblja i podnijela bi do 27 C uz uvjet da je visoka vlaga u zraku
pa vidim ja da ona zadrzava vodu koju uspem u nju....sad znam vise....nagnuti je s vremenom i promjeniti vodu...puno ti hvala...sad je naj bitnije da ucim i nesto nepobrkam....puno hvala...smile88
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 23:32
Originalno poslano od člana Miranda Miranda napisao:

Prijavljujem šetnjicu...smile199
Tako su mi slatki tvoji mali kamenjari! Tradeskantia i aechmea su prekrasne,a tek voćkice....mljac!!!smile55
bit ce i sladji...vec se ovaj veci poceo siriti...na ocigled vidim kako buja...uzivam vjeruj mi...ujutro kad pijem kavu na dvoristu samo gledim i cvjetam....svasta mi se izdesavalo zadnje vrijeme a sad je sve to iza mene ...nedam se i idem radim ono sto sam oduvjek zeljela....hvala Bogu pa imam sve to....smile106
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.