maslacak7-moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 3839404142 66> |
Korisnik | |
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ohoooo tu ima i nešto slatko da se čalabrcne dok gledamo ovo divno cvijeće!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikice su šarolike, raznolike i lijepe, a kolači...mmmmljac!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me malo k tebi maslačak, ne ljuti se što nisam prije, puno je vrtova, puno je i posla u vrtu, ali nisam te zaboravila. Ne bih mogla ni da želim, u mom malom voćnjaku, oko jabuka, prava je šuma maslačaka!
Ne diram ih jer zbilja volim poljsko cvijeće, a maslačci su mi prelijepi! Ove dane ispraznit ću posljednje gomolje hoste iz jedne žardinjere, pokušat ću smisliti kako ih poslati (u pošti nemaju više onih velikih koverti sa zračnim jastučićima). Prva si na spisku za slijedeću pošiljku |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
forzicija2005 dobro mi došla
anaida hvala na dolasku misty-da bas mi je drago sto cuvas maslacke..meni su oni bas fora zato i imam njihovo ime... a za hostu hvala ti puno unaprijed... a svi smo mi u poslu oko vrta tako da ni ja ne stignem sve vrtove obici pa sve ok... a ima svaki vrt svoju car i lijepo je setati i uzivati u slikama koje mi docaraju i mirise ... |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjevsi ovaj tvoj ledeni vjetar i sama sam pozeljela jedan komad.Cvijece ti je prekrasno zaista lijepi spektar boja vec kod tebe vlada.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno , nastaje pravi cvjetni raj
Nakon onih prekrasnih kolača sam strašno gladna |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pored divnog cvijeca ima i kolaca,divno je svratiti u tvoj vrt
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa2 , smrcko , gioiaa drage moje gošće drago mi je sto ste mi dosle i uzivale u setnji mojim malim carstvom..
cvijeće je počelo cvasti i ja sam zbpg svakog cvijeta sretna.. jučer sam bas pljevila travu koje ima more uvijek .. i eto danas mi se valjda upalio mišić kod lopatice .. al bez muke nema nista.. jos danas imam dio pa sadnja nekih sadnica... a kolačić je moja dobrodošlica za sve vas i drago mi je da vam se sviđaju.. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
došla sam vidjeti tvoje cvijeće,kad tamo kolači i Sarini peseki uglavnom
|
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
đurđice su ti zaista brze.. moje tek listiće tjeraju kako treba
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje gošće samo vi meni dođite ..bit će još novih slika,samo da izađem iz kreveta..
Retriver Sara uvijek sa ljepim željama i simpa smajlićima Mari,5510 dobro došla ..a ja ti peseke volim tako da je Sara sve pogodila ..oni ti čuvaju moj vrt.. lukaccc dobro mi došao...a đurđice se žure al neka ja ih obožavam pa one to znaju... |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala lilie...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo novosti u mom vrtu... ima svega po malo,sadnice su jos dosta male pa mi se sve cini da ce moj vrt tek na zimu doci na svoje
šaš se raširio... ovo neznam kako se zove al meni su tako slatki.. |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djetelina izgleda bas fora,kao krunica
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja prošetah.
Zapela na kolačima!
A ova dva zadnja cveteka su zbilja slatka,možda netko napiše kako se zovu.
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji tulipanceki mali..
ovo neznam ime ,to je od horti,draga hvala ti,sve je super sta si mi lani poslala...ja doduse neznam imena... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne ispadne da samo dobivam,ja i sam malo uzgajam..ovo je dio...
ovo je stiglo od drage lantane i zbog kise sam ih privremeno tu posadila... |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krupni plan cvjeteka
|
|
Odgovori | Stranica <1 3839404142 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |