Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori | Stranica <1 3839404142 44> |
Korisnik | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja se polako al sigurno oporavlja
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš krasna
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marta,prekrasna je, dali je to u Čakovcu slikano?
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je slikano u Mandrama na Pagu, tamo imam malu okućnicu, u Čakovcu imam šarenolisnu i Veru slike stavim malo kasnije. |
|
piky
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mojih bugica spašene s rasprodaje u svibnju, dobro su se prilagodile i evo upravo uživamo u prvim cvjetićima.Jako brzo rastu na južnom balkonu, cijeli dan sunce.Zanima me kad da ih orežem, obzirom da im je ovo prva godina?
|
|
piky
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima koga da odgovori vec sam se zabrinuo nema odgovora sigurno netko iskusan zna.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje u južnome vrtu...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo što je aralija napisala |
|
piky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala nisam bio siguran koja je moja uopce sad cu tak postupiti kak je savjetovano .
|
|
maritzab
Novo sjeme Pridružen: 07 Kolovoz 2014 Lokacija: Šibenik Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molila bih savjet
Nova sam na forumu a i nova vrtlarica :) Napravili smo balkon,prizemlje,istok-jug,i htjela sam posaditi bugenvilu, ali zanima me može li ići u pitar veliki ili mora biti u zemlji? |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla nova vrtlarice! Može i jedno i drugo. S obzirom da živiš u Dalmaciji, savjetovala bih ti da je ipak posadiš u zemlju (ako imaš tu mogućnost) jer će ti biti lakše za održavanje. Na kontinentu gdje su veliki minusi nema mogućnosti biranja, mora u vazu zbog smrzavanja.
|
|
maritzab
Novo sjeme Pridružen: 07 Kolovoz 2014 Lokacija: Šibenik Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Nažalost nema mogućnosti u zemlju Zna li itko gdje povoljno ima kupiti jako velikih pitara,ono većih od kante za jupol? |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantazija
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 3839404142 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |