Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 52> |
Korisnik | |
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Anastazija!
![]() Mene su oduševile! Pazim ih i mazim i ništa ne prepuštam slučaju! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Miranda baš su ti slatki. Ja isto svoje čim ih kupim presadim u malo veću teglu. I moram naglasiti mrzim ih presađivati, uvjek mi otpane pola listova, toliko su krhki i osjetljivi.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Malo mojih noviteta Echeveria colorata Mexican giant |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Echeveria halbingeri |
|
![]() |
|
![]() Echeveria agavoides "Romeo" |
|
![]() |
|
ivana000 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2013 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 60 |
Jao Camellia, ova zadnja ti je diiiiivna!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasne su Romeo je posebno lijepa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Karli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia, krasne su
|
|
![]() |
|
Camellia, super su ti noviteti! Meni je susjeda danas dala par listića E. halbingeri.
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Miranda spominje listiće a pelcanje, kako se to ustvari radi. Ja sam znala ubost listić u zemlju i on strune što radim krivo.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
divne su, pogotovo romeo
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Samo ga položi na zemlju, ništa ne moraš pritiskati niti uguravati u zemlju. Ne zalijevaj, samo tako pusti. Na dnu tog lista stvorit će se mala bebica eševerije koja će sve što joj je potrebno crpiti iz velikog lista (mame) pustit će sitne korjenčiće, a mama list će uvenuti. Tad presadiš biljku ako ju nisi odmah stavila u cvijetnjak u kojem ju misliš uzgajati, a ako jesi , onda samo nastaviš normalnu brigu oko uzgoja eševerije. Ako ju trebaš presaditi, onda je najbolje da ju odigneš sa dijelom zemlje i samo umetneš u novi cvijetnjak sa zemljom, tako da ne oštetiš nježne korjenčiće i dalje normalna njega biljke
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moon puno ti hvala na odgovoru, znači samo poleći na zemlji i netreba ga pritiskati. Da li se to može sada ili treba čekati proljeće.
|
|
|
|
![]() |
|
Karli, možeš i sad, uvijek je bolje u proljeće, ali bar tiih listića ima dosta, tako zašto ne, probaj.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hoću probat ću, puno ti hvala još jednom.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Camellia, jako su lijepe prinove. Jel' to Romeo baca cvjetnu stapku? Baš me zanima kakav je cvijet, dosta liči na Black Prince (mislim da ti njega imaš, da sam ga vidjela kod tebe), a on ima predivan cvijet.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Romeo je baš ovakav kao na slici,crvenkast.Bilo ih je dosta prošli tjedan u Baumaxu.I ja ću na proljeće otkinuti 2-3 listića za razmnožavanje.I meni se dogodi da neke vrste odmah krenu iz listića,a neke ništa.
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |