Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 22:37
Fino sam se prošetala pa zasladila ovim krasnim kolačićima

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 13:54
Domaćice,svaka čast ne znam šta je slađe,da l' ovi kolači il' biljčice pune cveta
a taman sam htela da te iskritikujem što te nema s novitetima
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 19:55
Prošetah i počastih se, nije ti loša ta dosada sva je nakako slatkaClap
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 23:22
uuuuuusmile50 kolačića gdje god svratimsmile71
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 23:29
Volim kolače  ..... ovi su baš dobri......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:01
Sad me stvarno treba zato jer lutam svugdje negdje, a imam goste u svom vrtu....baš sam blenta!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:03
Originalno poslano od člana dmirce12 dmirce12 napisao:

Hoče i  moja kalanhoja biti takva?

Dmirce, kalanhoa bi ti trebala cvjetati, no ne znam kakva je, jer ih ima crvenih, žutih, narančastih i još nekih novih pridošlica, ne znam kakvih boja dok ne procvatu...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:05

Moon draga, baš mi te lijepo vidjeti ovdje, dođi mi opet!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:07
Betty ti baš znaš unijeti dozu smjeha u ove glupe sive i hladne dane. Hvala ti draga, dođi mi opet!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:09
Dobro kažeš Aralija, to je slatka dosada, no i pomalo ubitačna za mene...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:17
Bebi, samo se posluži, ti bar nemaš problema s viškom kg, kao ja...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 20:18
Milice drago mi je da ti se sviđaju moji kolači! Dođi mi opet!
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 20:59
sa malim prekidima prosetala i tvojima vrtom, samo pohvale za cvijece i povrtnjak! vidim kod tebe i moju najdrazu ruzu! Fenomen hoja, koja ne cvijeta, takvu sam jednu cuvala 6 godina! Maceeeee [smile7
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 08:55
kolači mmmm....
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 17:23
Lela.h Dobrodošla u moj vrt!    Reci mi koja je to ruža? Ima ih par, pa ne znam na koju misliš..Hoya koja ne cvjeta, da! zanimljiva mi je samo zbog tog velikog lišća koje ima,ali da bi se sjetila koji puta i procvasti, jok!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 17:26
Ajama mogla bi ti meni doći malo češće na kolače! Ja umjesto slika cvijeća, počela sam stavljati kolače, što ću, kad sad još ništa ne cvate...
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 17:46
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/roze_ruzice/43486.aspx][IMG]http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/4fa3b0df-DSCI0403.JPG" />[/URL]

[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/satirane_ruzice1/43487.aspx[/IMG][IMG]http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/e642d488-DSCI0404.JPG" />[/URL]

[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/satirane_ruzice2/43488.aspx[/IMG][IMG]http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/ec6fc6b4-DSCI0405.JPG" />[/URL]

Ova spricana [smile71] ja ju obozavam, tako je krupna velika.,! Da se mog muza pita samo bi nju imali u dvoristu! A hoju si vjerovatno uzela kao pelcer dok nije cvijetala?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 17:51
Aaaaaa na tu ružicu misliš, ma i meni je omiljena, no šteta što je posađena na krivom mjestu, baš joj ne odgovara to mjesto gdje je sada. Ne, tu hoju nisam dobila kao pelcer, štoviše čak, dobila sam staru odraslu biljku, kod žene koja mi ju dala, redovito cvjetala, kod mene nikada. Prije mi procvala jedna iz pelcera, no ni njoj nešto nije baš dobro, imam dojam kao da joj je lišće uvenulo, iako ju zalijevam, svejedno, nekako se čudno ponaša..   
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 18:43
 ja u vrt a ono kolačismile50 to je da bi šetnja bila slađaWink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 18:47
Eeeej draga moja! Baš te lijepo vidjeti u mojem vrtu...A kolači.... Dobro kažeš, to je da bi šetnja bila slađa i da malo ubiju ovu zimsku idilu, koja već predugo traje..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.