moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 86> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prošetah i počastih se, nije ti loša ta dosada sva je nakako slatka
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
uuuuuu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Volim kolače ..... ovi su baš dobri......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sad me stvarno treba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dmirce, kalanhoa bi ti trebala cvjetati, no ne znam kakva je, jer ih ima crvenih, žutih, narančastih i još nekih novih pridošlica, ne znam kakvih boja dok ne procvatu... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moon draga, baš mi te lijepo vidjeti ovdje, dođi mi opet! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty ti baš znaš unijeti dozu smjeha u ove glupe sive i hladne dane.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dobro kažeš Aralija, to je slatka dosada, no i pomalo ubitačna za mene...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebi, samo se posluži, ti bar nemaš problema s viškom kg, kao ja...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Milice drago mi je da ti se sviđaju moji kolači! Dođi mi opet!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
sa malim prekidima prosetala i tvojima vrtom, samo pohvale za cvijece i povrtnjak!
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kolači mmmm....
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Lela.h Dobrodošla u moj vrt!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajama mogla bi ti meni doći malo češće na kolače!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Ova spricana [smile71] ja ju obozavam, tako je krupna velika.,! Da se mog muza pita samo bi nju imali u dvoristu! A hoju si vjerovatno uzela kao pelcer dok nije cvijetala? |
|
![]() |
|
Aaaaaa na tu ružicu misliš, ma i meni je omiljena, no šteta što je posađena na krivom mjestu, baš joj ne odgovara to mjesto gdje je sada. Ne, tu hoju nisam dobila kao pelcer, štoviše čak, dobila sam staru odraslu biljku, kod žene koja mi ju dala, redovito cvjetala, kod mene nikada. Prije mi procvala jedna iz pelcera, no ni njoj nešto nije baš dobro, imam dojam kao da joj je lišće uvenulo, iako ju zalijevam, svejedno, nekako se čudno ponaša..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ja u vrt a ono kolači
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eeeej draga moja!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |