Vrtno cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 3940414243> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moja crna je u zemlji, isto tako i Belinina kod mene u zemlji ....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Mira K to nije riza, to je Ophiopogon planiscapus Niger (ili Nigrescens)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado
|
|
Rijeka
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona jel "travica" Niger iliti po naški crnac (neće se Dado naljutit što je to meni još uvijek travica !) koju spominjete ovo ???
Uploaded with ImageShack.us E, da riža raste ovako sporo Kinezi bi odavno pomrli od gladi !! Ova biljčica je kod mene 3 godine !! I izbacila samo par vlasi !! Jel je vi imate posađenu vani ?? A zašto je ja imam unutra u teglici preko zime ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, moja je tri godine vani, neznam zakaj ti svoju drzis unutra. Mozda imas premalo teglica u zimskom vrtu ? |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljiva trava
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja je imam posadjenu vani i to još u pjeskovitom djelu vrta.Malo više zaljevanja ali je živa.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izvini tek sam sad pročitala da ta crna mi je u zemlji, proljetos sam ju naručila u Decori, dobro se drži ali pravo kažeš sporo raste |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ikrokar,prelijepo ti je cvijeće, ali me ona ruselija fascinirala.Ona je za mene nešto posebno.
|
|
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radoja956...fala .
Sad je skoro svo cvijeće u garaži, jedva čekam proljeće..... |
|
Marinn
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako je izgledalo proljeće 2012. kod mene.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno proljeće je bilo kod tebe
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marinn...krasno cvijeće
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Marinn
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan vatromet boja
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oduševila me je ova slika,prava ljetna raskoš,nemogu odgonetnuti koji je ovo cvijet u sredini...crveni |
|
kamenika
Nedavno posijan Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoj,kod mene nije ovako ni usred ljeta.Prekrasno cvijeće
|
|
Marinn
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo crveno cvijeće što se najviše ističe su amarilisi....
Ovako sve više maje izgleda dok ne zavrući, a kad upeče ljeto onda se uglavno trudim sve skupa koliko toliko održati na životu... |
|
Odgovori | Stranica <1 3940414243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |