Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 3940414243 55> |
Korisnik | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni radovi Slave pogotovo su me odusevile kutije i etui,cestitam .
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavo jer ti to nazivaš malo, pa to je toliko puno lijepih stvari. Super su ti .
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi, sve ljepši od ljepšeg ali ja bi si jednog odvojila a to je plavokosi anđelek s micom-macom. SRETNO S IZLOŽBOM
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi stalno ponavljaju riječ prekrasno, ali što drugo reći za ovakve radove.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slave, Slave, majstorica si prava, imaš zlatne ručice i pregršt mašte
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne kutijice s božićnim motivima!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su ti ove kombinacije na vazama... odlično si skombinirala po dva motiva....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice, o kakvoj udruzi i prodajnoj izložbi se radi... Možda bi naša udruga mogla donirati neke svoje radove ako je riječ o kakvim "humanitarcima"....
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam drage mojena vašim komentarima!Sandra žao mi je što nisam stigla doći na kavicu,nadam se drugi put!Ja sam u udruzi Kaštelanski suveniri,živim u Splitu ali radim dugo godina u Kaštelima.Ovo je sad izložba pred Božić i sudjeluju sve Udruge sa Kaštelanskog područja,bit će dio prihoda odvojen vjerovatno za neki od dj.domova.
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok Slavice, nije problem, vidimo se neki sljedeći put. Ja ću info o izložbi proslijediti dalje...
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije baš sve u našoj svakodnevnici crno-ima i sivog!hahaha!kako vam se sviđa moja "siva"kuglica?
Pa malo zapravo kuglica,pa malo(dvije-ona sa macom i ona sa kućicom)polukuglica,pa jedna zdjelica i dva tanjura.za sad dosta,bit će više drugi put!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sive kuglice Slave su ko grom nista manje sve ostalo ne zaostaje,standardno fino.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fimi medija---zakon
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti opet super, naročito ona zdjelica sa ptičicama. Ja kupila lak za porcelan, ali mi nije jako glancasto izašla. Dali ti s tim lakom ilijepiš, i ostalo premažeš.Na mojoj bočici piše pustiti 4 sata da se suši i ona 3o min na 17o stupnjeva urolu.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi su znali da smo ... ovo je najorginalnija kuglica do sada i mislim da je ne može ništa nadmašiti. A mica-maca je super (imam cijeli paketić tra la la la i već su isčupkane za kuglice) ma sve je naj
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kuglice su fantastične!svaka čast.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, bravo majstorice
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
siva kuglica je nešto najoriginalnije što sam vidjela u zadnje vrijeme !!! ..... opasna si konkurencija Marekoviću......
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sada ozbiljno - posebna mi je zdjelica, prozračna i elegantna. čestitam
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3940414243 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |