Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 58> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wooooow.....transformacija je genijalna!!!!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odlicam makeover,cudo si napravila,prekrasan izbor motiva a mogu misliti kako ce figurati kad postavis na postolje..cestitam Mima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Da, imala sam dosta posla. Prvo sam ju dva puta farbala s bež bojom, onda sam lijepila salvete, zatim sam bojala oko salveta (na to sam potrošila najviše vremena ali sam u tome i najviše uživala). Zatim sam rubove prebojala svjetlom patinom i onda lakirala. Lampa je ogromna pa je svaka faza trajala i trajala. I muža sam upregnula za farbanje jer su me zabolile ruke. Šteta što ga nisam uslikala dok je to radio pa da i njega objavim. Inače, na lampi je Venecija, Pariz, Berlin i Beč. Vlasnica lampe jako voli putovati pa sam zato izabrala takve motive.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajmeeeee....(prvo oprosti što upadam dok si stavljala slike - nisam znala da ima više toga)....ovo je zaista bajkovito!
Nadam se da više nema slika i da ne upadam opet!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sad je gotovo, sve sam stavila.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ajoj, koje sjenilo. Stvarno si se potrudila. Veliki zahvat ali jako dobro si to odradila ( a gdje je koja faldica )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Sjenilo je zbilja sve zasjenilo
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
svojim vlastitim očima ne vjerujem šta vidim.pa ti si čudo.fantazija
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Stvarno si se potrudila, svaka čast
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Sjenilo je prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Prekrasni motivi, prekrasno urađeno. Bit će pravi dragulj u sobi! |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() draga moja, preostaje mi samo potpisati sve što su ti cure prije mene napisale... svaka čast na ideji, trudu, stpljenju, farbanju, izvedbi... ![]() ![]() ![]() ![]() majstorski odrađeno... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Potpisujem sve što su cure napisale, a na Klarino se više stvarno nema što dodati...osim
![]() Imam pitanje u vezi pečenja, ja sam stavila na 100 i sve jedno su mi tanjuri promjenili boju, dobro mislim da sam držala u pećnici dulje od pola sata...bi to bio problem!?
|
|
![]() |
|
Hvala cure na komentarima.
Kerber, ne znam, meni nikad nije požutilo na 100, žutilo je na 120. Možda je tvoja pećnica jako jaka. I ja bih pekla točno pola sata. Probaj još jednom na 100 ali pola sata ako i onda požuti, smanji temperaturu. I da pečem bez ventilatora.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |