Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 58>
Korisnik
Poruka
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:12
wooooow.....transformacija je genijalna!!!!Thumbs%20Up, a bome si imala zaista puuuuno posla
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:18
Čekaj Jani, ima još, ovo je tek prvi dio.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:18
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:19
odlicam makeover,cudo si napravila,prekrasan izbor motiva a mogu misliti kako ce figurati kad postavis na postolje..cestitam Mimasmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:21
Pa žene, vi ste brže od mene.
Ima još.....
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:26
Da, imala sam dosta posla. Prvo sam ju dva puta farbala s bež bojom, onda sam lijepila salvete, zatim sam bojala oko salveta (na to sam potrošila najviše vremena ali sam u tome i najviše uživala). Zatim sam rubove prebojala svjetlom patinom i onda lakirala. Lampa je ogromna pa je svaka faza trajala i trajala. I muža sam upregnula za farbanje jer su me zabolile ruke. Šteta što ga nisam uslikala dok je to radio pa da i njega objavim. Inače, na lampi je Venecija, Pariz, Berlin i Beč. Vlasnica lampe jako voli putovati pa sam zato izabrala takve motive. 
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:26
Ajmeeeee....(prvo oprosti što upadam dok si stavljala slike - nisam znala da ima više toga)....ovo je zaista bajkovito!

Nadam se da više nema slika i da ne upadam opet!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 22:28
Sad je gotovo, sve sam stavila.Tongue
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 19:28
Ajoj, koje sjenilo. Stvarno si se potrudila. Veliki zahvat ali jako dobro si to odradila ( a gdje je koja faldica )       
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 21:32
Sjenilo je zbilja sve zasjenilo
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 21:34
svojim vlastitim očima ne vjerujem šta vidim.pa ti si čudo.fantazija
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 22:44
Stvarno si se potrudila, svaka častClap, bilo je tu dosta posla, zato se ja držim samo manjih stvari.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 09:31
Sjenilo je prekrasno.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 17:51

Prekrasni motivi, prekrasno urađeno. Bit će pravi dragulj u sobi! smile120

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 08:42

smile39   smile186

draga moja,
preostaje mi samo potpisati sve
što su ti cure prije mene napisale...
svaka čast na ideji, trudu, stpljenju,
farbanju, izvedbi... Clap   Thumbs%20Up   Thumbs%20Up   Thumbs%20Up  
majstorski odrađeno...   smile211

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 10:04
Potpisujem sve  što  su   cure  napisale, a na  Klarino  se  više  stvarno  nema  što  dodati...osimsmile58....svaka čast
Imam  pitanje u  vezi  pečenja, ja sam  stavila na  100 i  sve jedno  su  mi  tanjuri  promjenili  boju,  dobro  mislim  da sam  držala  u  pećnici  dulje   od  pola  sata...bi  to  bio  problem!?
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 18:06
Hvala cure na komentarima.
Kerber, ne znam, meni nikad nije požutilo na 100, žutilo je na 120. Možda je tvoja pećnica jako jaka. I ja bih pekla točno pola sata. Probaj još jednom na 100 ali pola sata ako i onda požuti, smanji temperaturu. I da pečem bez ventilatora. 
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 18:07
Evo malo novih radova.
 Termometar s cvijetovima šljive. Podsjeća me na djetinjstvo jer smo imali šljivik u bašći.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 18:11
Ovo bi trebala biti nekakva slika. Malo sam isprobavala onaj mrežasti valjak pa nisam znala što bih s tim, pa odlučih na sredinu naljepiti sliku pa ispade slika.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 18:14
Kaciga za bicik za "velike" cure. Čak sam uspjela uloviti i lila boju, očito ide u predvečerje, to mi je prvi put da mi je lila i na fotografiji ispala lila.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.