Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 243> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lili, zašto nevrlo je jednostavno, a jako efektno.
Posadila sam jagode - nadajmo se penjačice
Izvirila neka trajnica (Andreina) ali ne znam koja
Bijele dature posijane pred dva mjeseca izišle samo dvije , pa sam ih pikirala.
Počeo je cvjetati iberis
Božur će mi pokriti cjeli vrt
Cvatu neke čudne preslice
Procvjetali crveni tulipani
Cvatu i žuti
Erike odbacuju zimsko ruho i dobivaju zelene listiće
Maćuhice me oduševljavaju, stalno cvjetaju, moram ih posaditi više
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Bože Triša pa u tebe sve je genijalno a meni se sve još muči nikako sunce , znaš kako se biljke ovako pate i čuvaj mi 1 daturu
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ako se ne varam, ovo je udomljeno iz prirode, a postoje i nekakvi kultivari (vidjela u rasadniku). I ja imam u vrtu puzavu ivicu koja je Bog dragi zna odakle stigla. MVS se cepala od smijeha kada sam ja nju ostavila, jer to je korov. Međutim ona spada u medonosne i ljekovite biljke.
Pučka medicina bilježi dugu upotrebu ive puzave u liječenju raznih rana i krvarenja te kao dobar lijek protiv proljeva i griže. Danas uglavnom služi kao cvjetni ukras, a manje kao biljni lijek.
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Triša, jel to kupljeno ili rađeno. Sve mi se čini da je to oštrog uma i spretnih ruku djelo
![]() |
||
![]() |
||
|
OK opet sam bila brzopleta
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Vidi TM da nema više mjesta u prizemlju, a i viseći se prostor smanjuje jer ti sve popuniš što god napravite za cvijeće - pa mora raditi sve više i više posuda na kat
![]() ![]() ![]() A božuri, Božek moj, kak su ti lepeki i veliki.... Moji su tek provirili iz zemljice i "visoki" su dva centimetra (katruže se zovu u Međimurju)
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
sad samopet po kozna koji put pregledala cijelih 42 strane tvoje teme i divljenju nikad kraja ma sve je prelijepo neznam šta drugo da ti kažem nego sve pohvale a bogami i za tvog muža moj nikad nema vremena za tako neke radove za kuću i njenu unutrašnjost zato vam se divim i na tom planu
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Triša svaka čast. Uspjela si s puno cvijeća a sad još i jagode! Ti i TM - prava cvjetno biljna izložba!
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
neće biti baš tako dok ja ne dođem , pola je mog a ako treba i sadiću i po kući
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ideja za Trišku kad nestane prostora na zemlji.
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
Au gdje ti ovo nađe , a ja tako radim u zadnjih par godina pa mi Triša kaže da mi cvijeće izlazi iz krova . E ovo je baš za nju
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Svašta nađem, al kad treba ne mogu se sjetiti di sam bila. Sad upravo tržim nešto što sam vidjela, prekopavam history, al nema pa nema.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
|
e a za ovo joj još trebaju i merdevine kad bude zaljevala kako prići svakoj ovoj biljčici
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Smrcko ne mogu vjerovati da si mi ovo stavila, fenomaenalno je, a imam tako par biljaka , no neda mi se bušit fasadu, pa zato stavljam na police, ali fenomenalno je- netko će odmah ukrast ideju sigurna sam.
Velika hvala svima, dvorište svakim danom pokazuje neku novinu, a danas sam sretna jer je još nešto došlo samnom iz rasadnika, stavim slikice poslije.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
zivelo prolece!
svaka cast za bozur,moji su jos malecki! |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
ovdje je sve divno i rascvjetano- dobim kompleks kad se sjetim koliko si već truda uložila ove godine a ja nikako da stignem
|
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
|
Nove fmaćuhice našle su se ispred crvenih gladiola (koje još nisu nikle).
Cvijet aloice sve ljepši, ali jš nije otvoren
Od kada je ovaj ljepotan došao od Bešlića ovo mu je 8 cvijetak
ovome ne brojim cvjetova, ali i on me nije razočarao - njegovo je žutilo poput sunca, svako me jutro raspoloži
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
melem za oči
|
||
![]() |
||
|
Krasno Triška, pravi botanički vrt.Ti imaš najveći dar za vrtlara, uživati u cvijeću od ranog proljeća o kasne jeseni.
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |