Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 21:19
Lili, zašto nevrlo je jednostavno, a jako efektno.
Posadila sam jagode - nadajmo se penjačice

Izvirila neka trajnica (Andreina) ali ne znam koja

Bijele dature posijane pred dva mjeseca izišle samo dvije , pa sam ih pikirala.

Počeo je cvjetati iberis

Božur će mi pokriti cjeli vrt

Cvatu neke čudne preslice

Procvjetali crveni tulipani

Cvatu i žuti

Erike odbacuju zimsko ruho i dobivaju zelene listiće

Maćuhice me oduševljavaju, stalno cvjetaju, moram ih posaditi više

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2009 u 23:31
Bože Triša pa u tebe sve je genijalno a meni se sve još muči nikako sunce , znaš kako se biljke ovako pate i čuvaj mi 1 daturu
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 00:09
Originalno poslano od člana Brbe Brbe napisao:

Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Triša na zadnjoj slici u bijelom pitaru su šumske ivice, razmnožavaju se kao jagode i mogu odmah van u zemlju, to znam jer sam ih ja dobila iz Kutine. Slijedeću godinu ih već bude puno. Evo ti slika, cvatu u proljeće.

Hmmm od kada to postoji šumsko ja???(kad mi je ime IvicaTongue)ConfusedStern%20Smile
ali cvate u ljepoj plavoj boji to moram priznatiLOL
Ako se ne varam, ovo je udomljeno iz prirode, a postoje i nekakvi kultivari (vidjela u rasadniku). I ja imam u vrtu puzavu ivicu koja je Bog dragi zna odakle stigla. MVS se cepala od smijeha kada sam ja nju ostavila, jer to je korov. Međutim ona spada u medonosne i ljekovite biljke.
Pučka medicina bilježi dugu upotrebu ive puzave u liječenju raznih rana i krvarenja te kao dobar lijek protiv proljeva i griže. Danas uglavnom služi kao cvjetni ukras, a manje kao biljni lijek.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 00:45
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Danas me mm iznenadio i donio mi doma jedan jako štosan "cvijetni stup" - promjera 22 cm, a visine 60, i baš mislim kak ću u njega staviti one Hoyine puzavice i kako će izgledati savršeno kad se razgrana. Zemlja ide do vrha, a u svaku rupicu i na vrh može se nešto posaditi.

Triša, jel to kupljeno ili rađeno. Sve mi se čini da je to oštrog uma i spretnih ruku djelo Clap.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 01:03
OK opet sam bila brzopleta smile42. Več si odgovorila i objasnila kako je TM to napravio, ali iza druge rečenice stojim. Nije me dugo bilo u tvom dvorištu, pardon Trišinom, a kod tebe već sve rascvjetano. Stvarno si neumorna... Clap.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 14:01
Vidi TM da nema više mjesta u prizemlju, a i viseći se prostor smanjuje jer ti sve popuniš što god napravite za cvijeće -  pa mora raditi sve više i više posuda na kat Big%20smileBig%20smileBig%20smile  Zasad samo par katova, ali bude to još i više raslo, sigurna sam u to!!

A božuri, Božek moj, kak su ti lepeki i veliki.... Moji su tek provirili iz zemljice i "visoki" su dva centimetra (katruže se zovu u Međimurju)
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 14:32
sad samopet po kozna koji put pregledala cijelih 42 strane tvoje teme i divljenju nikad kraja ma sve je prelijepo neznam šta drugo da ti kažem nego sve pohvale a bogami i za tvog muža moj nikad nema vremena za tako neke radove za kuću i njenu unutrašnjost zato vam se divim i na tom planu
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 15:49
Triša svaka čast. Uspjela si s puno cvijeća a sad još i jagode! Ti i TM  - prava cvjetno biljna izložba!Clap 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 16:41
neće biti baš tako dok ja ne dođem , pola je mog a ako treba i sadiću i po kući smile94
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 17:40
Ideja za Trišku kad nestane prostora na zemlji.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:09
Au gdje ti ovo nađe , a ja tako radim u zadnjih par godina pa mi Triša kaže da mi cvijeće izlazi iz krova . E ovo je baš za njusmile39
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:19
Svašta nađem, al kad treba ne mogu se sjetiti di sam bila. Sad upravo tržim nešto što sam vidjela, prekopavam history, al nema pa nema.Cry
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:36
e a za ovo joj još trebaju i merdevine kad bude zaljevala kako prići svakoj ovoj biljčici
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 18:50
Smrcko ne mogu vjerovati da si mi ovo stavila, fenomaenalno je, a imam tako par biljaka , no neda mi se bušit fasadu, pa zato stavljam na police, ali fenomenalno je- netko će odmah ukrast ideju sigurna sam.

Velika hvala svima, dvorište svakim danom pokazuje neku novinu, a danas sam sretna jer je još nešto došlo samnom iz rasadnika, stavim slikice poslije.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2009 u 20:29
zivelo prolece!
svaka cast za bozur,moji su jos malecki!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 00:25
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Ideja za Trišku kad nestane prostora na zemlji.

ovo bi bilo idealno i meni samo bi mama dobila slom živacaLOL
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 10:45
ovdje je sve divno i rascvjetano- dobim kompleks kad se sjetim koliko si već truda uložila ove godine a ja nikako da stignem
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 20:49
Nove fmaćuhice našle su se ispred crvenih gladiola (koje još nisu nikle).

Cvijet aloice sve ljepši, ali jš nije otvoren

Od kada je ovaj ljepotan došao od Bešlića ovo mu je 8 cvijetak

ovome ne brojim cvjetova, ali i on me nije razočarao - njegovo je žutilo poput sunca, svako me jutro raspoloži

RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 20:56
melem za oči
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:38
Krasno Triška, pravi botanički vrt.Ti imaš najveći dar za vrtlara, uživati u cvijeću od ranog proljeća o kasne jeseni.smile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.