Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 69> |
Korisnik | ||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gazanije stvarno prekrasne - joj dok gledam vaše vrtove onda tek skužim kaj bi sve htjela ali nemam mjesta za sve!!!
|
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Nitko me ozbiljno ne shvata
![]() Čekam sliku lantane, baš si mi lijena za slikati ![]() Išla sam pogledati ponovo sliku ganzanije i stvarno je kraljica ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Stvarno su ti lijepe gazanije, ljepše od mojih
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Sve je super ali gazanije
![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma koga Smrcko nije još nasmijala -ona i njene lantane i koprive i sad lubenica pa to je kombinacija samo takva
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Šmrcko o toj temi ćemo se dogovoriti...
Kat. rea drago mi je da si svratila...kod mene uvijek neki razgovori, ali jučer me je tako nasmijavala....i da vratila mi je dobro raspoloženje...
Triška hej, neka te i kod mene. A što se tiče gazanije ništa im ne radim, samo trgam redovito ocvale cvjetove i zaljevam i to je sva mudrost...
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Evo me svratila i ja, kad ono gle čuda predivne gazanije cvjetaju ko lude, kad bi bar moje htjele.... što im radiš-?????????????????
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
E draga moja mene nije bilo na tvojoj rascvjetanoj terasi sto godina. U početku sam se divila prekrasnim surfinijama, ali ostalom cvijeću, a sada stalno čitam o lubenicama. Izgleda da Šmrcko sve zarazila sa lubenicama, a i lantanom
![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ma daaaj otvorit ćemo temu " Čija je lantana ljepša"
![]() |
||
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ne, nećemo se natjecati!!!!
Samo možemo razmjenjivati iskustva.
![]() |
||
![]() |
||
|
Jedva čekam, takmičit ćemo se koja će ljepše oblikovati
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Tri ne koje imam, ali ova koja mi je nikla (moja) tu sam počela oblikovati, ali ćemo vidjeti šta će na kraju ispasti iz nje...
|
||
![]() |
||
|
I draga moja trebaš nam uslikati lantanicu
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Aha, baš te tako skromnu zamišljam
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Već su shvatili. Susjeda me pita " Se ti s.x.š svaki dan?
![]() Imam vitafon i masažer, za to misle da svaki dan koristim v.b.a..r. Za steper koji sam koristila kad MM nije doma, su mislili da je ljubavnik koji razvaljuje krevet. Kineska kvaliteta pa škripi kao lud. Štaćeš ljudi ugroženi pa misle da drugi rade pono što oni ne mogu ![]() Ja mirna i skromna, kad me nešto tako pitaju ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Danas mi je tako neki bez veze dan ali ti si me nasmijala do suza!!! Stvarno si opičena.... A za ovo vaše "stenjanje" na podu, pazi da vas netko ne vidi i ne shvati pogrešno!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
Šmrcko gore sam ti napisala objašnjenje za lubenicu.
A što se tiče tarase, tu provodim najviše vremena od travnja do listopada i kada moram zatvoriti ulazna vrata hvata me panika...
![]() A što se tiče lantane ja je imam "garant" a ovaj cvijet koji sam stavila ne znam kako se zove.
A lantanu imaš na nekoj od prethodnih strana, a ako ni to nije dovoljno sutra ću poslikati svih četiri komada pa da vidiš tu raskoš
![]() I na kraju, pozivam te na kavicu i lubenicu na toj terasi koja ti se tako sviđa... (još je moramo urediti...
![]() |
||
![]() |
||
|
Da upravo mi se to dešava kad jedem lubenicu i nemam kočnicu kad je dosta. Moj mali želudac može primiti duplu dozu koju MM pojede lubenice. Sad se i on prejede, te zajedno stenjemo na podu. Ako ne jede kao i ja, pojedem sve ![]() Kad dođe do lubenične panike , ne brini lezi na pod i zamišljaj vodopad ( Plitvice) brzo će proći. Kad podrigneš kao bebica, možeš nastaviti jesti. Nemoj se ni dizati sa poda, imaj isjeckane komadiće lubenice pored sebe. Ovo se postiže dugotrajnim treninzima ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Korijenko hvala ti na posjeti, a gazanije su od naše drage Lantane. Mogu ti reći da sam njima i njohovom raskošnom cvatnjom oduševljena...imam i žute koje su na vrtu...da prekrasne su.
|
||
![]() |
||
|
Prekrasno cvijeće
![]() I ono definitivno nije lantna, to ti je fatamorgana lantane. I ja sam imala isti sindrom, koji se prenio na vas i sada svi vide lantanu umjesto koprive u mom vrtu. Jedino Kat.rea skida naočale i u realitetu je. Jako mi se dopada tvoja terasa u podkrovlju. Ja nemam vlastitu terasu i patim za njom ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |