Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 104> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek presretna --samo tako ljepotica
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam lani proširila kolekciju hosti, to ti je tako čim imaš 2-3 vrste vuče te na još,još.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
slučajno si išla u šoping i slučajno si kupila cvječke?
od kud mi je to poznato ?! ![]() (super izbor ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Drago mi je da je još nekako uspavan kao i ja!
Već sam mislila da ću morati promijeniti forum, jer su svo nekak nabrijani i stalno nešto rade, sade i siju sve u šesnaest!
Drago mi je da nas ima i manje aktvinih.............
Od sad ću češće dolaziti na ovu stranicu.................nekako me opušta!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja Korjenko, da su to samo hoste, imaš jednu heucheru, vuče na još pa imaš par dalija, vuče na još
![]() zagorka pa znaš da sam ovaj put samo htjela virnuti i kao pravi karakter, ništa ne kupiti...fakat jesam ![]() bergi pa odmori i čekaj pravo vrijeme...kada dođe nećemo znati kamo sa sobom od posla ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nemam fotić kod sebe pa ne mogu pokazati, ali danas sam baš fino tržila
![]() ![]() ![]() ![]() trajnice kamenjarke su po 7 kn...i morala sam si malo ponoviti kamenjar ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesice kao da sam s tobom kupovala, tvoj će vrt biti vrlo konkurentan, baš kao i lani, a kad pridodamo još ove novitete, tko će nam biti ravan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kako ćemo mi žene otići išta drugo šopingirati kad sve novce dajemo za cveteke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Čekamo slikice noviteta!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Yesss!
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
samo kupuješ i samo se skičeš okolo po dučanima.kad ćeš se primiti lopate?
mene čekaš jel ![]() vidimo se sutra na kavi. bok! pusa ![]() |
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Posto sam još nezaposlena prošla sam kroz cijeli tvoj vrt od prvog posta.i doista ti moram reci da sam uzivala.večernjim odmor za oci!i svacega imaš .svaka čast na toliko uspijelim biljkama . Vjerujem da ću i ja bar nešto ove godine uspijet nabavit a da mi zlo puzevi ne pojedu
|
|
![]() |
|
goga pa to ja kupujem da ti ne bude dosadno i da ne gunđaš da samo kopati moraš...možeš i posaditi koju cvijećku da ti bude ugodnije
![]() ![]() pecika, drago mi je da si uspjela uživati na gruntu i hvala ti na lijepim riječima ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Koliko se ovdje u zadnje vrijeme dešava slućajnosti u kupovini cvijeća .bože kako ste nekakve -šta vas uhvatilo
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
očem slike cvetekiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja cekam slike
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ulovi se više te lopate, a nakon toga slikanja
|
|
![]() |
|
pa neeeema slikica...shasha ne diži mi bunu
![]() ![]() ajde slikat ću ovaj vikend ako ćemo ići Otok! ![]() ![]() no ozbiljno.....pa imala sam najbolju namjeru prošli vikend pa sam temperaturu dobila i divlji vjetar je puhao ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW draga kako imaš diiiivan vrt sve mi je odlično i cvijeće i kamenjari i patuljci a tek prkos i sukulente svaka čast od sad sam redovan gost na tvojim stranicama samo da znaš.
![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Pa dobro jesi posadila novotarije?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |