Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 53> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja se svaki put iznova čudim kako na sjeveru tako sve lijepo cvate i svaki put ponovno uživam
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Na ovoj slici kupine izgledaju kao da su u drvi formirane ili su se sam popele na drvo?
A ovaj dragoljub je naprosto fantastičan, kao i dvobojna dalia na prethodnoj stranici.
Vidim na postu od 7.9. u 7,29 sati da su brugmansijama porezala vrhove. Zašto?Jesu to mlade ili su već spremne za pospremanje u podrum?
Mi smo na gladiole več zaboravili, a kod tebe tek cvjetaju
![]() Mene, slavonku su baš od srca nasmijale cure sa komentarima o pušnici ( ja sam to "odradila" još prošle zime)
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaka čast Fuksija, toliko lijepog cvijeća, tako sve skladno, uredno, ma prekrasno, teško je izdvojiti nešto posebno, sve je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fuksija ti imaš zapravo ludu sreću da si daleko na sjeveru i da nema šanse za neku kavicu kod tebe. Možeš zamisliti što bi ostalo od tvojih biljki a posebno od sadržaja pušnice, da se uputimo k tebi? Očerupali bi te na svim nivoima!
![]() ![]() ![]() ![]() Sad malo ozbiljno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Dobro jutro, u tvom vrtu.
Prvo sam se dobro nasmijala bakinoj opservaciji da ti udaljenost čuva vrt od ''hvatača pelcera'' i ''konzumenata suhomesnatih proizvoda'' iz domovine, jer ovi tvoji Norvežani kažeš, nisu 'opasni' (niti se previše druže niti su ludi za pelcerima i sjemenkama) . ![]() Stvarno si uspjela prenijeti duh Slavonije u daleku Norvešku! Al' eto, meni opet pitanja u glavi. Imaš mnogo egzotičnog i sobnog bilja, mnogo sadnica, da li ih sada kad nastupa dugo mračno vrijeme osvjetljavaš posebnim lampama ili... ??? |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drage moje, nije me bilo nekoliko dana na forumu i bas ste mi nedostajali. Radila sam u vrtu ![]() Mnogo se zahvaljujem na posjeti; Gioii, Lani2, Smrcki, Shashi,Otoku, Kat.rei, Lantani, Baki, Perli. Hvala svima od ![]() Gioiaa i meni je ona cupava crvena dalija najljepsa. Lana2, bas sam se slatko ![]() ![]() Shasha, ti si izabrala sliku sa lijeve strane mog vrta, a onaj panj sto sluzi za dekoraciju ispred fontane, mene je podsjetio na ono Nessia, cudnu pojavu iz jezera, ako se sjecas. Otok, drago mi je da si uzivala u setnji mojim vrtom. Kat.rea, kupina je formirana kao drvce, a brugmansije sam orezala jos u proljece i nisu bas puno narasle ove godine, jer smo imali lose ljeto. Kisa je padala 2 mjeseca, sunca gotovo da nije ni bilo, a 3 puta su bile na udaru leda. Lantana, hvala na pohvalama. Baka, Baka, sto sam se slatko ![]() Ma ne brini ti, ostalo bi i meni, jer ima dosta toga. Ja volim svakoga pocastiti i lijepo ugostiti, pa i pokloniti mnogo toga, jer smatram da je lijepo ciniti dobro i da je lijepo uciniti nekoga sretnim i obradovati nekoga. Perla, kao sto kazes, Norvezani nisu opasni ni u kom pogledu, a duh Slavonije se svugdje osjeca. Nemam dodatno osvjetljenje za sve biljke. Imam samo 3 sijalice, koje mijenjaju sunce, koje su mi u mini plasteniku,koji mi sluzi za proizvodnju i sijanje preko zime. A, sada svima puno, puno toplih slavonskih ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ova lila dalija me oduševila ,a i sve drugo ti je predivno,tako zdravo,uredno i brižno njegovano
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj ljepoga bleštavila u tvom vrtu, bujno zeleno, cvjetno, predivno! |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala na mesu koje si nam servirala
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Zahvaljujuci klimi imate zelenilo, ali zato zahvaljijuci vasoj ljubavi i trudu to zelenilo dobija boje i ide u savrsenstvo! Norvezani su srecni sto vas imaju za sugradjane |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
tvoj vrt odusevljava...vidi se i duh slavonije
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala mnogo na posjeti; Stefici, Minimode, Zeljki23, Smrcki, Mimar, Maslacak7. Svima puno, puno ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kao i uvijek je kod naše Fuksije sve lijepo zeleno i rascvjetano! ....tko bi rekao da je to na dalekom sjeveru! Svaka ti čast!
![]() ....kažeš da Norvežani nisu opasni ni u kom pogledu....a kad bi tek naši ljudi znali da oni uopće ne poznaju psovke, a naročito ne onako "sočne" kakve se rabe kod nas...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Još uvijek sve cvjeta
![]() Da ti skandinavci su naspram nas kao vanzemaljci. Jedino su gori u alkoholu, dućan di prodaju alkohol izgleda kao kavez za gorile ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fuksija, sretan ti rođendan! |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt je ionako već ukrašen za proslavu - sretan rođendan i uživaj Fuksija
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Sretan rođendannnnnn.... ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Pozdrav Fuksija, evo skočila i ja malo do Norveške i prošetala tvojim vrtom. Tko bi rekao da je ta skandidavska klima tako zahvalna..
Uglavnom, meni više sline cure za cvijećem nego za kobasama.
Prekrasno! Lijepo te pozdravljam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |