Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt u Norveskoj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt u Norveskoj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 53>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 22:13
A ja se svaki put iznova čudim kako na sjeveru tako sve lijepo cvate i svaki put ponovno uživam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:17
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Kupine 

Dragoljub 

Na ovoj slici kupine izgledaju kao da su u drvi formirane ili su se sam popele na drvo?
A ovaj dragoljub je naprosto fantastičan, kao i dvobojna dalia na prethodnoj stranici.
Vidim na postu od 7.9. u 7,29 sati da su brugmansijama porezala vrhove. Zašto?Jesu to mlade ili su već spremne za pospremanje u podrum?
Mi smo na gladiole več zaboravili, a kod tebe tek cvjetaju smile94.
Mene, slavonku su baš od srca nasmijale cure sa komentarima o pušnici ( ja sam to "odradila" još prošle zime) LOL, ali nije da mi ne cure sline na takve slike......
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:22
Svaka čast Fuksija, toliko lijepog cvijeća, tako sve skladno, uredno, ma prekrasno, teško je izdvojiti nešto posebno, sve je smile120
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 07:09

Fuksija ti imaš zapravo ludu sreću da si daleko na sjeveru i da nema šanse za neku kavicu kod tebe.

Možeš zamisliti što bi ostalo od tvojih biljki a posebno od sadržaja pušnice, da se uputimo k tebi?LOLLOLLOL

Očerupali bi te na svim nivoima!WinkLOLLOLLOL

Sad malo ozbiljno.Big%20smile Mene zadivljuje osim izbora biljki, sistem, koncepcija, pomoćni "alati" ovo s čim okružujete biljke... Opet ponavljam: kuć a i vrt kao iz bajke!Thumbs%20UpClap
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 08:32
Dobro jutro, u tvom vrtu.
Prvo sam se dobro nasmijala bakinoj opservaciji da ti udaljenost čuva vrt od ''hvatača pelcera'' i ''konzumenata suhomesnatih proizvoda'' iz domovine, jer ovi tvoji Norvežani kažeš, nisu 'opasni' (niti se previše druže niti su ludi za pelcerima i sjemenkama) .smile96
Stvarno si uspjela prenijeti duh Slavonije u daleku Norvešku!
Al' eto, meni opet  pitanja u glavi. Imaš mnogo egzotičnog i sobnog bilja, mnogo sadnica, da li ih sada kad nastupa dugo mračno vrijeme osvjetljavaš posebnim lampama ili... ???
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 20:33

Drage moje, nije me bilo nekoliko dana na forumu i bas ste mi nedostajali.
Radila sam u vrtu Vec se obavljaju jesenski radovi.

Mnogo se zahvaljujem na posjeti;
Gioii, Lani2, Smrcki, Shashi,Otoku, Kat.rei, Lantani, Baki, Perli.
Hvala svima od sto posjecujete moj vrt.

Gioiaa i meni je ona cupava crvena dalija najljepsa.

Lana2, bas sam se slatko na tvoj komentar, pa evo da malo pocastim tvog muza i Smrckicu, koja je bila gladna, a i sve ostale naravno

Shasha, ti si izabrala sliku sa lijeve strane mog vrta, a onaj panj sto sluzi za dekoraciju ispred fontane, mene je podsjetio na ono Nessia, cudnu pojavu iz jezera, ako se sjecas.

Otok, drago mi je da si uzivala u setnji mojim vrtom.

Kat.rea, kupina je formirana kao drvce, a brugmansije sam orezala jos u proljece i nisu bas puno narasle ove godine, jer smo imali lose ljeto. Kisa je padala 2 mjeseca, sunca gotovo da nije ni bilo, a 3 puta su bile na udaru leda.

Lantana, hvala na pohvalama.

Baka, Baka, sto sam se slatko na tvoje komentare.
Ma ne brini ti, ostalo bi i meni, jer ima dosta toga.
Ja volim svakoga pocastiti i lijepo ugostiti, pa i pokloniti mnogo toga, jer smatram da je lijepo ciniti dobro i da je lijepo uciniti nekoga sretnim i obradovati nekoga.

Perla, kao sto kazes, Norvezani nisu opasni ni u kom pogledu, a duh Slavonije se svugdje osjeca.
Nemam dodatno osvjetljenje za sve biljke.
Imam samo 3 sijalice, koje mijenjaju sunce, koje su mi u mini plasteniku,koji mi sluzi za proizvodnju i sijanje preko zime.

A, sada svima puno, puno toplih slavonskih iz daleke Norveske.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 20:38
Ova lila dalija me oduševila ,a i sve drugo ti je predivno,tako zdravo,uredno i brižno njegovano
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 21:29

joj ljepoga bleštavila u tvom vrtu, bujno zeleno, cvjetno, predivno!Tongue

«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 21:42
Predivno...smile120
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 22:44
Hvala na mesu koje si nam serviralaWink, takođe hvala i na ljepoti koju si nam pokazivala ovo ljeto. Tvoj vrt je inspiracija mnogima.smile79
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 12:39

Zahvaljujuci klimi imate zelenilo, ali zato zahvaljijuci vasoj ljubavi i trudu  to zelenilo dobija boje i ide u savrsenstvo! Norvezani su srecni sto vas imaju za sugradjane Wink a mi sto te imamo za clana.

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 22:07
tvoj vrt odusevljava...vidi se i duh slavonijeWink...stvarno ti je sve predivno...dragoljub je fantastican,dalije,gladiole predivno...svida mi se sve...nadam se da cu jednog dana i ja imati takav vrt...
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 20:19

Hvala mnogo na posjeti; Stefici, Minimode, Zeljki23, Smrcki, Mimar, Maslacak7.

Svima puno, puno
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:06
Kao i uvijek je kod naše Fuksije sve lijepo zeleno i rascvjetano! ....tko bi rekao da je to na dalekom sjeveru! Svaka ti čast! smile120

....kažeš da Norvežani nisu opasni ni u kom pogledu....a kad bi tek naši ljudi znali da oni uopće ne poznaju psovke, a naročito ne onako "sočne" kakve se rabe kod nas...LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:20
Još uvijek sve cvjetasmile64

Da ti skandinavci su naspram nas kao vanzemaljci. Jedino su gori u alkoholu, dućan di prodaju alkohol izgleda kao kavez za gorileLOL u šipkama i lancima.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 00:47

Fuksija, sretan ti rođendan!

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 01:22
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 07:38
Vrt je ionako već ukrašen za proslavu - sretan rođendan i uživaj Fuksija
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 07:43

Sretan rođendannnnnn....smile106
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 18:58
Pozdrav Fuksija, evo skočila i ja malo do Norveške i prošetala tvojim vrtom. Tko bi rekao da je ta skandidavska klima tako zahvalna..
Uglavnom, meni više sline cure za cvijećem nego za kobasama.
Prekrasno!  Lijepo te pozdravljamSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 53>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.