Dipladenia |
Odgovori | Stranica <1 4041424344 46> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=bebolina]@aralija, tipni mi listu želja negdje u svibnju prije nego što krenem u nabavu
Ovo ću svakako zapisati, jer mi se mali s velikim se sve više razilazi nekako se sve manje slažu pa ja pišem da ih podsjetim, usput kod tebe ne može biti nego savršenstvo, predivne su sve odreda ali mani je kraljica žućko da ne uvrijedin druge
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina, krasan je cvjetni vijenac mandavila
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@aralija, tih žutih svake godine bude u ograničenim količinama, a da su najljepše....JESU!
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebaš me vidjeti kako s metlom ili grabljama svakih par dana skidam uvele cvjetove ciljam ko velika da ne uništim pupove |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već zamišljam
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ide to meni |
|
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
milica09
Nedavno posijan Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa i ja se divim vasim mada sam bila zadovoljna i svojim, ali sada imam problem sa svojom crvenom listovi joj se naprosto suse bude bas suv tako da mogu rukom da ga smrvim. Ima iste uslove kao i roze (koja je za sada super) i jos da napomenem da i na dnu stabla i na granama tera nove izbojke ali joj se lisce i dalje susi. Svaki dan nova tura suvog lisca. Neopada samo se susi. Bojim se da je nije napala neka bolest (sada je u karantinu) evo kako sad izgleda a na prethodnoj strani je slika kako je izgledala pre mesec dana. Svaki savet je dobrodosao
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice diplademije kad se unesu u kuću mogu izgubiti svo lišče, to je za njih preveliki šok. Moja klima je blaga i prošlu zimu su bile cijelo vrijeme vani izgubilie su malo lišća a kako sam čitala na ovom forumu oni koji su ih unjeli u kuću izgubile su sve lišće, na proljeće pronovo prolistaju ali možda se jave i oni koji ih unose na zimovanje
evo moje još cjvetaju vani |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
milica09
Nedavno posijan Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala aralija ali me buni to sto su obe unesene a samo se jedna susi. A tvoje su za svaku pohvalu. Moje nisu tako bujno cvetale ni letos doduse jos su male.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja roza dejica podarila mi mahune! Jeli netko sijao? Pretpostavljam da još nisu zrele |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselim se s vama da su vam tako lijepe a zalosna sam kad se sjetim moje ,
koja nije mogla prezaliti da sam ju morala ostaviti a oni , koji su obecali da ce ju cuvati , jednostavno su ju zapustili i zaboravili . Uginula je od "tuge" . |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su vam lijepe,moje bez lišća i neznam jesu uopće žive,jednostavno neznam ih održati preko zime.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako nekog mogu utješit i moje su odbacile skoro sve lišće ,ali i novo tjera na novim granama.
|
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ova moja uginula? pozdrav
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mora značiti jer ona ako je u kući odbacuje lišće, sačekaj proljeće , protjerat će ona
|
|
|
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebam li ju ošišat na ćelavo? ;)
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi dobro sve suho orezati i pričekati toplije dane da se probudi.. |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4041424344 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |