Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 46> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
[QUOTE=bebolina]@aralija, tipni mi listu želja negdje u svibnju prije nego što krenem u nabavu
![]() Ovo ću svakako zapisati, jer mi se mali s velikim se sve više razilazi
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina, krasan je cvjetni vijenac mandavila
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@aralija, tih žutih svake godine bude u ograničenim količinama, a da su najljepše....JESU!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Trebaš me vidjeti kako s metlom ili grabljama svakih par dana skidam uvele cvjetove ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Već zamišljam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
E pa i ja se divim vasim mada sam bila zadovoljna i svojim, ali sada imam problem sa svojom crvenom listovi joj se naprosto suse bude bas suv tako da mogu rukom da ga smrvim. Ima iste uslove kao i roze (koja je za sada super) i jos da napomenem da i na dnu stabla i na granama tera nove izbojke ali joj se lisce i dalje susi. Svaki dan nova tura suvog lisca. Neopada samo se susi. Bojim se da je nije napala neka bolest (sada je u karantinu) evo kako sad izgleda a na prethodnoj strani je slika kako je izgledala pre mesec dana. Svaki savet je dobrodosao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Milice diplademije kad se unesu u kuću mogu izgubiti svo lišče, to je za njih preveliki šok. Moja klima je blaga i prošlu zimu su bile cijelo vrijeme vani izgubilie su malo lišća a kako sam čitala na ovom forumu oni koji su ih unjeli u kuću izgubile su sve lišće, na proljeće pronovo prolistaju ali možda se jave i oni koji ih unose na zimovanje
evo moje još cjvetaju vani ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Hvala aralija ali me buni to sto su obe unesene a samo se jedna susi. A tvoje su za svaku pohvalu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() Moja roza dejica podarila mi mahune! Jeli netko sijao? Pretpostavljam da još nisu zrele |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Veselim se s vama da su vam tako lijepe a zalosna sam kad se sjetim moje ,
koja nije mogla prezaliti da sam ju morala ostaviti a oni , koji su obecali da ce ju cuvati , jednostavno su ju zapustili i zaboravili . Uginula je od "tuge" . ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kako su vam lijepe,moje bez lišća i neznam jesu uopće žive,jednostavno neznam ih održati preko zime.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Ako nekog mogu utješit i moje su odbacile skoro sve lišće ,ali i novo tjera na novim granama.
|
|
![]() |
|
frenky ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
jel ova moja uginula? pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Ne mora značiti jer ona ako je u kući odbacuje lišće, sačekaj proljeće , protjerat će ona
|
|
|
|
![]() |
|
frenky ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
trebam li ju ošišat na ćelavo? ;)
|
|
![]() |
|
Bilo bi dobro sve suho orezati i pričekati toplije dane da se probudi.. |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |