Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 76> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijep vrt, a pakujci su me očarali
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Zapanjujuće lijepo, miriši do Vrbovca!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivni pakujci,predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pakujci svih nijansa roze!!!!
Baš su kraljevski!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Predivno, predivno!!! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tikvić kod tebe je divno
![]() baš sam s guštom prošetala tvojim vrtom, sve je prekrasno, uopće ne znam što bi izdvojila jer bih morala sve nabrojati ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej tikviću stajala, sam stajala i divila se svemu, a onda sam ugledala pakujce i nisam se mogla više pomaknut, dok me svojim ćutilom nije privukla kerija, prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno tikvić preosetao sam i uzivao :)))
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Crvena ruža meni je prekrasna
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno,zaista bez riječi ostah!!!!inače,moja mama je rodom Hercegovka,morala sam reči...a vrt je stvarno 5+, sve tako na svom mjestu....vidim da ste me posjetili tj., vidjeli moj skroman vrt,ali ovo je prava raskoš...
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno, a pakujci
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sunce ,kamen,ljubav,cvijeće i nastane ovako prelijep vrt,draga moja zaista predivno,predivno
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Vrt u svim bojama mi je danas na mojih 8C ulepsao popodne.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Netko je istaknuo ovo a netko ono... a ja sam oduševljena svime. Nema slike na kojoj nije nešto prekrasno.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno tikvic!Koje sve boje pakujaca...
Brugmansija u pupu!!Vidi se da živiš u našoj lijepo,toploj,Hercegovini..Moje brugmansije su ovu zimu tesko podnijele.Bar 4 saksije sam u manjku i jedne ogromne,što je išla u baštu.Ali,imam par malih pa ce me one radovati,nadam se.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Svaki cvit je posebno lip,a ono slatko na kraju mmmm.............ali tvoje panoramik slike su veličanstvene ,a zato što imaš predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I slasno i slatko i crveno i žuto, roza i plavo, joj što volim svratiti do tebe!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga tikvić, evo vratila sam se s puta i prvo u tvoj vrt.prekrasno šta da kažem.ova brugmansija extra.ni meni nikad ne budu lijepe, ustvari budu ogromne, a cvijet krene tek kad trebaju u kuću.skontala sam da ih neću više saditi i vrt, sva ode u korijen.pošto su mi smrzle u kući ove zime sad idem u potragu za njima po rasadnicima.veliki ti pozdrav
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |