Lovrina okolina |
Odgovori | Stranica <1 4041424344 120> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš, vidiš, kameleon ti je dao već i prvi cvjetić!
To je zato što sam ti ga poslala od !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće krumpirko u bačvi, ruže su in, ali fuksija me posebno oduševljava
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blue sky... EN, Vilmač...., anaida, qioiaa,....antonija, flo..., misty...., Mary....,
baš ste zlatne... Bako, dva susjeda mi daju lijepe prizore i cvijeće, al od trećeg ništ koristi, samo tona puževa i izdanki kopriva ispod ograde.... Lijepo kad se takvi znalci i rizničari cvijeća nađu kod tebe i još te hvaaale!!! Hvala vam, puno mi to znači!!! Danas vam poklanjam samo sličicu visećeg prkosa i onda opet idem na "turneju" u bolnicu!!!! Lovrek je bubač, pa moramo na infuzije i antibiotik!!! Ah, tak sam tužna!!!! No, neću i vas tužiti!!!! Držte se i u nove pobjede!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, nedaj se i neka Lovro brzo ozdravi! U mislima sam sa vama.....
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već se dugo tu nisam šetala, a baš mi je bilo lijepo odmarati oći.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovri želim da što prije ozdravi, a ti se drži, bit će bolje! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, prkose obožavam u svim varijantama
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirek, travica, anastazije, moon...., današnji nalazi su već bolji!!!!
Hvala vam!!! Kak je njemu bolje, ipak sam uz njega skroz na skroz, no muž me "oteral" od njega riječima:" dAJ ODI NA TERASU ZALIJ TO CVEĆE(ups), poglej kak ti je sve suho! Celo vreme si samo oko nas!!!( i on je na bolovanju po drugoj priči)!!! I tak ja izašla van, i stvarno, moji cveteki žedni.... I kak god sam ja njih, ne zaboravila, nego zapostavila, oni su mene obradovali... Jedan kaktusić mini-mini procval...al neznam dal se sprema otvoriti cvjetić, kaj sumnjam, il sam propustila taj prizor... Jedna od tri klivie u tegli se sprema procvasti... tome se, nadam, budem divila kad procvjeta...duuuuugooo sam čekala taj cvjetić... ...i onaj moj kaktus, starinski... sprema se izmamiti mi osmjeh... Ja tak zločesta njih zanemarila, a oni mene nagrađuje... Znaju da sam bila jako tužna, pa me žele oraspoložiti..... |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je žao što su mali Lovrek i TM bubani,ali oni su izdržljivi,pa će i to proći,a tvoje lijepo cvijeće te želi malo razveseliti.
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam moje cvjetno društvo kaj ste bili uz mene!! Lovreka su mi "skinuli" s bolovanja, a muž još vleće, al se osjeća dobro pa ga već dva dana "iskorištavam" kao dadilju!!! Nije da ja odmaram!!! Radim na sto strana, al ona, kad dođe cvijeće na red ili vrt, mi je najdraža!!! Evo, pripremila sam vam malo slikica!!! Nisu reprezentativne, ali .... to je mojim rukama maženo i paženo, pa mi je drago!!! Nisam se pohvalila, il možda jesam, al terasa mi konačno ima ogradu (već valjda mjesec dana) i sad se ne bojim da moj mali zvrk zakorači prek praga što zna često...i kaj mi onda radi???....čupa van cvjetiće..., ponekad isčupa skroz, al ponekad sami očerupa lišće!!! Al on mami smije sve!!! Posel još nije gotov, al čvrsta je!!! i svrsishodna!!! Tak sam ja čekala stričeka majstora ovih dana da završi posel i da ja "otvorim" terasu,a on nikak da dojde i ja odlučila otvorit, pa morala natrag "zatvarat"! Eto, tu je moje carstvo u vrućim ljetnim predvečerima!!! Pozvani ste svi kad se nađete u blizini!!! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je s jedne strane
, ovo s druge, a ovo s treće! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad malo "solači"!
Koprive su lijepo porasle... ...ova, i cvate... Ova slika, je ....u biti loša, al su mi boje tak lepe ispale da ju nisam izbrisala... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Štefek odlučil proscvasti, ima nekoliko grupica pupoljaka!!!
Možda sam ga malo preveć raširila oko žice, al si mislim da tak bolje "diše", jer još ispušta male ručice!!!!!! ... malo je prašnjav, no... da je bar samo on.... |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvarkuće... i Lovrina ptičica koja treba popravak ( al mislim da ne bu ništ od popravka i da bu ostala jen čas tu di je)....
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantanina lantana, zelena ko duboko more.....sprema se cvasti... baš me veseli...
A imam i tužnu vijest, Antonijina lantana je bolesna, a neznam kaj joj !!! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Starinska pelargonija poklonila mi mini bebač cvetek nježno roze boje!!!
Lišće joj miriše na limun, melisu....mmmm!!! Hvala, ?????? Maslačku ili Nataliji!!! Sory, cure, zaboravih!!! |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko-ini koralji!!!
|
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo bi bile lantane iz sjemena,
a kaj bi bilo toooo??? |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad malo pauze, pa par slikica s vrta!!!!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4041424344 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |