dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 139> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E što te bube vole čipku, i kod mene mao malo neka buba se da u izradu čipke. Cvjetići su krasni, a neka prkosa, ma baš je lijep
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Konačno sam dočekala!!!
![]() ![]() ..... i prvi cvjetovi prosenjaka ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dadinice ja ne mogu vjerovati....poslat ću ja njoj mog stanara pa će imati zabijene letve po ulaznim vratima,a na novim pločicama u kupaoni rupa do rupe.sve neke điđe miđe po zidovima
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A prkosa ima al' baš svugdje.... i gdje ga trebaš i gdje ga ne trebaš...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I ananas ljiljani konačno stižu
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Beskrajno me je obradovao cvijet thaliactruma.....
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Neka zločesta buba je odlučila da moja velikolisna begonija treba biti "čipkastolisna"....
![]() ![]() ..... naravno, uz sve traženje i gledanje i naočarima i povećalom nisam je uspjela pronaći i objavila sam joj rat!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ulovila sam danas malo vremena i na brzinu sliknula ponešto, iako je u mom dvorišti zatišje što se cvjetanja i cvijeća tiče.
Ali je zato društveni život na punom gasu.... stigle su mi gazde!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dmirce, hvala ti na posjeti!
![]() Tako sam sretna što konačno imam plumbago, dugo sam ga željela...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona
![]() Hvala na posjeti, lijepim riječima i sličici! Drago mi je da ste vas dvoje se sprijateljili! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdrav Sanja! ![]() Drago mi je da si malo svratila, bar ovako..... Ovih je dana još "nekoliko" biljaka doselilo u moje dvorište. Kamelia me obradovala poooovećim paketom.... čim se malo udomaće, poslikat ću ih! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
super.da li je vrijeme za reakciju koju već dugo čekam...jel bilo ovako
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
I kod tebe sam samo natrčečke navratila,....i vidjela da imaš puuunooo prediiiiivnih novina. Krasno ti je sve Dadinice.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Bome je |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Arii
![]() Drago mi je da si mi svratila. Plumbago je prekrasna biljka, obožavam ga! Hvala ti na komplimentu
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
draga dadinice,nakon podužeg vremena malo sam prošetala tvojim vrtićem...nećem nikaj hvaliti jer bi trebala sve nabrajati...
![]() možda samo jedna pohvalica,plavi cvijetak,mislim da si napisala plumbago...mnogo lijepa biljčica... vidi se koliko si bila vrijedna kad toliko biljaka imaš...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Slavice!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |