Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 4041424344 92> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Josipa punoooo pozdrava i glavu gori vjeruj da će sve to brzo proći čekamo te u tvom vrtu punom tvoga cvijeća što si tako s ljubavlju sadila
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ane jedan moj prijatelj boluje od karcinoma..vec je 4 puta prosao operacije i kemo..on uvjek kaze njuskicu gore i nedaj se..veliki je borac i optimista samo hrabri ljude a mene ppsebno...tako i radim..njuska gore uvjek moze biti teze...
|
|
|
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve će biti u redu doći ćeš ti brzo svojima pa polako naprid uz pomoć likova stavit ćeš bolest pod kontrolu i sa likovima se da kvalitetno živiti drži se,POZZ
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i soba se pretvorila u rajski vrt... |
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa
Želi ti da taj komadić rajskog vrta uskoro odneseš doma i puno snage i strpljenja do tog dana
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Josipa mislim na tebe svaki dan i nadam se da si zadovoljna sa doktirima
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki dan zavirujem na tvoje stranice da vidim što je novo... Ostavljam ti pozdrav uz želju da se sretna i zadovoljna vratiš među svoje cvijetiće.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...glavu gore...i brzo nam se vrati....
...brzo će proleće, a sa njim će sve biti bolje... |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipaaaaaaaa ! Saljem ti od "tam" puuuuuno i veeeeeeeeeliki
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute o tebi veliiikiiii hag...brzo o sretno nam se vrati...nek put bude uspjesan...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O jedva cekam svoj cosak i svoj mir kuci...najbolje je kod kuce...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon u cosku sa svoga mjesta...evo nekih noviteta koje mi je retriver sara sa zadovoljstvom pomogla odabrati...vec mi nedostaje njeno ugodno drustvo...zao mi je jer me bugica nije nasla u sobi a camelija me obradovala sa esheveriom prekrasnom...a da nepricam o vasim dobrim zeljama za brzim ozdravljenje ...evo me drage moje ja sam tu na svome mjestu gdje je najljepse...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugica mila...
sara moja mudra nasa svako malo je nasla vrijeme za mene...vec mi nedostaje.... baka bea predivna nasa mila sve samo nije baka... kukrjeci i biskupska kapica....baka bea uz saru kupovina u mbm-u nesto iz rasadnika sto nije puno bilo... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4041424344 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |