Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jurek pa nisam, u zg sam, a cvetje ide na brijeg u zagorje...
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
/>pecika, drago mi je da si uspjela uživati na gruntu i hvala ti na lijepim riječima [IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" /> pužeke nahrani sa onim plavim granulama, a nadam se da će tokom godine i viškova nekih biti da ti olakšamo nabavu [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />
[/QUOTE] hehe hranim ja njih svako malo ,ove godine ću ih stamanit a i nadam se da ih je zima bar upola riješila! Stetocine male hehe |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad će više sličice - šta se čeka?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma jel vidiš tvrdoglavih žena
![]() ![]() evo obećajem da ću taman u nekom rasadniku uslikati nešto ako ne bude ništa kod mene ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemoj sve bolan da nosiš ostavi nešto za mene kad dođem
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Znači u ponedjeljak stižu slike!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bako, bako
![]() niho pa naći ćemo nekakve picmoljke i za tebe ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam već na vikendu, a kad ćeš ti, valjda juriš sutra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nadam se da se odmaraš na svog bregu draga i ne napajaj biljčice više rakijom draga, za to služi voda
![]() |
|
![]() |
|
nisam mogla nikako slike preko photobucketa pa sam koristila nekaj drugo pa čistila komp pa ovo pa ono....nemam se više živaca sa njim obračunavati
![]() proljeće je stiglo i na brijeg pa za početak jaglaci ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 šeboj u pupovima ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 pustinjska ruža prije šišanja..ipak je preživjela i tjera pupove ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 nakon šišanja...ofucana ![]() ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 bergenija ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 sempići...moja nova ljubav ![]() ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 ovi su još mali, mali ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 ovi su novi ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 nova heuchera ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 u društvu stare ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Goga je dijelila maćuhice na zadnjoj kavi,.....ova mi je bila baš slatka
![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 ovu campanulu nisam imala...tu sam dobila od Bromi na kutinskoj kavi ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 teglice su spremne ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 ovo su noviteti ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 i danas sam malo shopingirala na Dolcu ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 opet sam morala dva ostića kupiti jer je onaj zaliven rakijom gecrk ![]() uz to tu je još nekoliko kamenjarki, mislim divokozjak, jedan sempić, vrasta lavande koju nemam i svašta nešto ![]() dok sam sređivala malo kamenjar prošli vikend, Mucko je sve to pažljivo pratio, a onda mu je dosadilo i otišao je odspavati u kuću ![]() ![]() By kontesaa, shot with Canon PowerShot A410 at 2010-04-02 |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Sarek tebi bum drugu napravila kada kupim salvetu takvu, ova je moja
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lavandica sa Sarinim čuvarkućama
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() lijep poz... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Konačno da i ti nekaj uslikaš.
Je,noviteta je stvaaarno malo,to čak ni za mene nije malo
![]() teglice su prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() Imaš svega pomalo i sad će to u času pa i ona ošišana, prolistati, procvjetati.
Kažeš: zarazila se sempićima!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno Konte, ima tog kod tebe hrpa. Noviteta puno i to samo odabrani, naravno da si se zarazila sempićima, svi smo - preslatki su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |