Moj prvi vrt |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 184> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta što si sama u toj kadi - trebala si nešto i za popiti imati blizu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo pijem Niho kavu od ječma. Trebala mi godina dana da se naviknem na nju. Navodno skida tlak, a kad tlak spadne partija spavanja .
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sine skine ti ga znaš kako samo ti pij i ja sam pila nekad pa ga nebi niko više podigo -------tlak
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta si stvarno skinula tlak ječmom?
|
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam i to dobro ----malo mi se na početku mutilo ali sad kad je niži pravo je lakše ga je podnijeti --samo vrućine ne podnosim jer tad mi se puno snizi ali -kad sam juče bila u vrtu -i to na jakom suncu sam radila super mi je bilo -i nisam puno osijetila promijene. Samo pij nemaš frke -ali nemoj naglo-može ti spasti puno ----
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma napočetku mi je djelovalo, sad nisam sigurna.Meni sunce strašno smeta, ukomira me. Jesi li li ti sama pržila ječam pa pravila kavu ili si pila kupovnu? Ja trenutno pijem nešto od Franka. Trebam skinut kilažu , ali nikako neće dolje, a ja stalno gladna. Treba mi ovo, ali na usta
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko i ja se kod zalijevanja kao i Hana sjetim na tebe i TM. Svaka čast pod ovakvim uvjetima uspjeti održavati ovako bogati vrt! |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra me čeka zaljevanje i plijevljenje. Moram si kakvu tabletu spida zbaviti, da stignem sve na vrijeme.
|
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaš šta je ...jedva čekam da obaviš pljevljenje i da onda napišeš šta si sve razmišljala dok si to radila...ono u stilu ma mogu ja to, samo još ovu travku...
Tvoji monolozi i tvoja razmišljanja su mi super!!!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti si Smrcko neumorna, toliko energije i pazi na tlak, kod nas je jako vruće, more je 22 stupnja, kupaju se kao usred ljeta, a meni je najveći gušt oko 19 sati ići zaljevati, nije prevruće, a opet ima malo sunca. Uz tvoju volju i energiju bit će ovo prekrasan vrt.
|
|
život je more
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na podršci.
Treba mi još da nakon svega vrt propadne zbog suše, stvarno bi bila vesela. Danas me obradovala konstatacija sestre( na fizikalnoj ter.) da će biti kiše, zato što joj se kosa kovrdža. Valjda kad se povećava vlažnost zraka. Najavili su pad temperatura za 10 stupnjeva. Daj Bože,ovo je pretjeralo. Najgore mi je što za plijevljenje moram čekati da sunce oslabi da bi zaljevala, jer na suhoj zemlji se neda plijeviti. Ako bude kiša sutra bit će super. |
|
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko vidim ja da kod tebe ima svega ono povrće ti je super,ima i kod mene što za plijeviti,ali je malo vruće pa se nadam kiši kao i ti!!!Grah ti lijepo napreduje bit će pucanja!!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj nadam se da išta bude od povrtaljki kako treba. Ovo mi je prva ozbiljna sjetva. Svaki savjet je dobrodošao. Teško je kad si početnik. Moram si zbaviti bilježnicu i zapisivati savjete, do iduće godine ću zaboraviti sve.
Bit će dobro , samo da kod plijevljenja potrefim otpad , a ne biljke koje sam sadila |
|
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo nemoj kao medo kad je jeo kruške...ova nije popišana ...ni ova ..i na kraju nije ostalo ništa...tako niti tvojih biljćica uslikaj prije i poslije |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Te slike prije i poslije se najviše bojim. Kad sam plijevila jedan dio, koji nije iz određenih razloga slikan, nije puno toga niti ostalo.
U jednom dijelu cvijetnjaka sam ostavila biljku za koju sumnjam da je cvijet, tko zna što će nići iz te biljke. Možda na kraju balade bude višestruko |
|
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako ti je lijep povrtnjak.
Kod tebe salvie vec cvjetaju, a kod mene imaju tek 2 listica. Ovaj grmic sto cvjeta bijelo, takvu ja imam zivu ogradu oko cijele kuce. Bude prekrasno, kada procvjeta , sve se bijeli, kao pahulje snijega. Vidim da i ti svasta imas u vrtu; cvijece, grmove, povrce. Vrt ti je svaki dan ljepsi i ljepsi. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Fuksijica .
Salvije sam kupila, tako da su već bile odrasle biljke pred cvatnju, samo su čekale ovo toplije vrijeme. Čini mi se da sam ih podavno posadila. Taj grmić je spirea, ali jednocvjetnica znači kad ocvjeta do iduće godine nema više. A čini mi se da sam negdje pročitala da ima mjesečarka, koja cvjeta cijelo ljeto. Grmić je cakani , ali je još malecak, valjda od te klime ne raste brzo |
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-to ja moram vidijeti
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se pripremam spavati a ti mi razbiješ san
|
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |