Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 82> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamelia, desert rose, lela.h, krasne ljubičice imate
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su vam ljubičice. Moje su malo štrajkale, jer sam ih premještala, ali upravo su sve pune pupoljaka, pa jedv a čekam da procvjetaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša i ja jedva čekam da vidim tvoje ljubičice, ja sam svoju kupila slučajno i sada sam oduševljena njome, cvjeta, cvjeta i cvjeta... Mislim da će ubrzo dobiti društvo iste vrste...
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lela, prekrasna je, i desna i lijeva strana. Kod ljubica su jako ceste mutacije, i to se ocito ovdje dogodilo. Meni tako zna cvasti B Man's Etna, pola spricano, pola plavo.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
alexandra5
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina divne su ti ove ljubice...posebno ova druga.....
i ja jedva cekam da mi se otvore pupoljci pa da vam slikam jednu od mojih koja je trebala biti bjela al sad vidim da nije vec pokazuje saru na pupu i zuckaste latice |
|
alexandra5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas nije bjela ima pink ivice i reckave latice a evo i njenih prijateljica ...jos su u cvjetu a imamo i bebe tolikosa mojim ljubicama....ostale slikamo kad budu u cvjetu i ostale listice kad me obraduju bebama...posebno ona dva sarenolisne pozdravcic |
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su vam i bogate ljubice
Moja ponovo počela cvjetati, nakon 4-5 mjeseci pauze. Druge dvije još štrajkaju. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo iz drugog kuta |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
alexandra5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
M.D. ljepa je ta plavusa...polako sad ce i ostale kad vide kako im se prijateljica proljepsala
lela.h kakva prasina ....kad na jednom mjestu tpliko ljubicanstvenih ljubica vidim drugo nista ne primjetim ....predivne su |
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lele.h - svaka čast na biljčicama, prekrasne su!!
Moje još ne cvjetaju, cvale su tak davno da se ni ne sjećam boje cvijeta, tako da sam se i ja odlučila na experiment. Molim te savjet iz prakse -koliko voda treba biti vruća, koliko je dugo držiš u podlošku, koliko često si zalijevala, jesi sad prestala, koliko dugo si zalijevala i kada su počele cvjetati, piši sve, sve, sve šta može pomoći . |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lela.h krasno cvjetaju! Moja je odcvjetala pa sam uklonila suhe cvjetiće. Ovo mi je prilika da od nje pokušam dobiti bebice. Mislim da se prvo moram naoružati strpljenjem! Poželite mi sreću!
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje nazalost moje ljubice cesto ostanu zaboravljene u prozoru.. imam hrpu posla, plastenici, djeca uz to i bebu od 8 mj. ali kada god ih se sjetim da bi ih trebalo zaliti zemlja mi se vec odvoji od teglice! Nisam nista cuvala, prokuhana voda sa stednjaka lagano u tanjurice, ja nemam nekih posebnih kultivata pa sam se mislila; nemam puno za izgubiti,,, sve ih opet mogu kupiti na svakom cosku,,, pa evo nisam ni jednu izgubila vec dobila hrpicu pupoljaka i cvijetica! Sada je svaka teglica dobila i natpis posto za neke vise nisam znala ni koje su boje
|
|
|
|
saintpaul
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe ljubice, osobito bijela!
|
|
lela.h
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne i bujne!
|
|
|
|
cicek.vesna
Novo sjeme Pridružen: 13 Veljača 2013 Lokacija: zlatar bistrica Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakve prekrasne ljubice. Ja sam u fazi sadnje listića. Nešto sam listića kupila, nešto sam dobila. Jučer sam kupila 2 kom odraslih ljubica roze boje na sniženju po 5 kn u Konzumu, sad se nadam da će se oporaviti. Jedva čekam da mi ovi moji listići počnu rasti. Držite fige da se zakorjene. Imam pun kuhinjski prozor pelcera. Kad će prvi listići? I hoće li uopće se primiti?
Vesna Dio posta ti je obrisan. Pročitaj pravila foruma i pridržavaj ih se |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |