Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 109>
Korisnik
Poruka
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 09:07
Blago tojim prijateljima što imaju tako kreativnu prijateljicu...Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 11:52
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Savršeno, lijepo i nadasve originalno!

pridružujem seClapClapClapClap
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 14:45
Super je čaša! Di si samo uzela te motive sa kartama?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 21:15
nato casa je prekrasna,cista pejasmile141smile141
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 21:28
stvarno je super ideja Clap
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 22:47
hvala, hvala... Embarrassed

piramido, za ovu salveticu zaslugu dugujem dragoj kaći koja mi je poslala polovinu toga, ali me uputila na cleopatru kod koje sam mogla naručiti si još par komada

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 22:48
evo sada jedan novi - stari rad... već sam radila sličnu sliku, ali na većem platnu...
sada sam imala zahtijev za jednu istu takvu, ali malo manju
pa, eto je.. ispala je i u malo svijetlijim tonovima od prethodnice

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 07:18
Prekrasno ispucavanje i predivan motivClapClap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 07:50
E kad bi meni raspucavanje tako dobro ispalo!
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 09:30
Prekrasna slika!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 10:21
smile55
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:31
evo ga, moj novi pokušaj shabby shica...
to je drvena pločica koja je poslužilakao pločica sa mojim prezimenom na ulaznim vratima moje kuće.
prezime sam razumljivo, malo izbrisala...

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:37
nato, da si mi bliže ja bi ti prva ovo maznula sa vrata. predivno mi je!prezime bi isto tako izbrisala i napisala svoje LOL 
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:38
Jako lijepa pločica,super si iskombinirala cvijeće i bršljan.Baš sam danas tražila po kući komad drva da napravim nekakvu ljetnu pločicu za vrata,umjesto cvjetnog vjenčića.Volim za svaki mjesec imati nekaj prigodno na vratima.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:41
anastazija:

hahha...dobro onda da sam izbrisala svoje prezime...sada samo umetneš svoje... hahahah
drago mi je da ti se sviđa

piramida:

i ja o tome razmišljamd a prigodno ukrasim vrata sa prezimenom ovisno o četirima godišnjim dobima... sada se pripremam da u rujnu stavim nešto jesensko...
malo si me i ti sada ponukala sa time, pa mi je malo jače proradila mašta... baš ti hvala...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:52
smile156
misliš da si sigurna sad? imam ja negdje zapisano ne samo tvoje prezime, nego i kompletnu adresu (slala sam ti salvete)
daj samo reci jel imaš psa?smile96

piramida, ovo sa godišnjim dobima ti je super ideja!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:54
hahah...nemam pesa... znači... nisam baš sasvim sigurna...
da, baš joj je to dobra ideja... trebalo bi to malo razraditi...
živjela naša piramida...
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 18:47
Nato, super raspucavanje.
Ja stalno pokušavam, ali mi ispadne sitno. Mislim da je to zbog zakrivljene podloge, moram probati na ravnoj površini.

Natpis za vrata, odlična ideja.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 20:18
evo ja sam pregledala svih 43 strane i oduševljena sam...... prekrasni radovi.... ja možda pokušam nešto zimi ali ovo tvoje je izuzetno
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 21:06
opet sam došla vidjeti tvoju pločicu. sad sam vidjela da i pčelice imaš! stvarno mi je krasna!

p.s. u slučaju nestanka pločice, odmah da vam kažem: NISAM JA!LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.