moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bila, prošetala......
kao i uvijek - ostala oduševljena!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Danas sam isto slikala zbog novih biljkica koje je MM izabrao i novih teglica za iste.Naravno i zbog delphiniuma koji su procvali
![]() ![]() ![]() ![]() usput i "cvijetni panj"
![]() i ova"smotana" čuvarkuća
![]() i crnjika mi procvala-la-la
![]() vlasac
![]() majčina dušica
![]() ukrasne jagode
![]() irisina biljkica
![]() i travkice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kupnja MM
![]() ![]() i frezije je on kupio no na proljeće
![]() ove lantane su bile po 7kn u vrtlariji i moooooooorala sam ih kupiti
![]() evo ihhhh i oni se spremaju za cvatnju
![]() a njih obožavam iako ,opet,ne znam kako se zovu no prekrasne su mi
![]() sad MM treba komp pa bum ruže kasnije stavila
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stvarno prekrasno cvijeće, a panj je simpatičan
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Shasha, kak ti to sve stigneš? Prelijepo je!
|
|
![]() |
|
Katruža,evo do maloprije sam van bila,sad sam na"pauzi"pa opet malo pa ručak,pa popodnevni odmor uz čeprkanje po vrtu...
![]() Konte,ne znam za fuksije,nekih možda mjesec dana od kupnje.Ma kupila sam ih već u lijepom grmiću.
Pčelice,vjerujem da se budeš ,na poduci,oduševila ko i ja jer je stvarno jednostavno a zgodnan i zanimljiv način renoviranja starih stvari
![]() Proljeće,moj pajasmin ove godine nema nešto puno ušiju(samo na mladim granama su bile)no ja ga nikad nisam ni vidjela bez ušiju.Koliko ti je mali?Pa već je trebao pravi grm biti!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Shasha prekrasno! Sve. Al' ako se ikad pruži prilika žicam mali, mali korjenček roza perunike! Zapravo sam užasno zavidna svima koji mogu tako "razbacano" saditi to predivno cvijeće....Mogao bi čovjek navraćati u tvoj vrt "sto puta" dnevno!
|
|
![]() |
|
Baka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bum! (Budem!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tjoooj kak je meni tu lijepo,moram si stolicu jednu nabaviti
![]() ![]() stvarno guštam ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saša, tebe nema danima sa slikama i onda nas bombardiraš da ostanemo bez daha...
Meni je onaj grm majčine dušice taaaako lijepi ( i moj grm cvate ali je mali u odnosu na tvoga).
Pa lantane...tako su lijepeeee
A od pajasmina sam ja prošle godine dvije-tri grane dala sestri tako još uvijek nemam grm. I moj se fino širi a te uši se također pojavljuju na novim grančicama pa ja to samo otrgnem...
Eh, a sada čekam slike ruža!!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako je sve lijepo
![]() onaj prekrasni lilasti što ne znaš kako se zove bi mogao biti aster alpinus
ili barem jako liči na njega.....i samo da znaš da bi i ja to htjela imati....baš sam nedavno žicala na temi o asterima
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Shasa - kao i uvijek , cvijetna bajka, nemam riječi
Ovaj lila cvjet i ja mislim da je aster, imam takav ali moj cvate na jesen i super je jer onda više nema previše drugog cvijeća. Ili je to ipak druga vrsta?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
je aster ali ovaj cvijeta u peti i šesti mjesec...imam i ja onaj jesenski
a imati ću i ovaj...jel da shasha?
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
cvijetna bajka, prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma ovo je prekrasno sve od prve do zadnje slike, ali ova je ipak moj favorit, koja lijepa bijelo-plava kombinacija.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Proljeće,slike ruža su na slikama ruža
![]() Iris,a mislila sam ti tog astera spakirati,pa si mislim,ma mora da ga imaš.Naravno da ga bude za tebe,brzo se razraste.Čim ocvate,šaljem,no ipak ti mene podsjeti
![]() Otok ovaj je drugačiji.Niski,moglo bi se reći i mini jer je sav na zemlji samo kad cvate je malčice viši.Usporedi ga visinom sa ovim bijelim ružama,to su mini ruže.
Bromelija,Lantana,i sve ostale,naravno,
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
shasha , znas li mozda ime one druge travkice (zelenija)? |
|
![]() |
|
Zvrk,ne znam,to sam dobila a i žena koji mi ju je dala isto poima nema
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |