kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 47> |
Korisnik | ||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
|
Očarana sam kolekcijom hibiskusa
![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Sve ti je divno, ali tvoja kolekcija hibiskusa mi je neodoljiva
![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
Clerodendron wallichii je prekrasan,a bome i zavidna kolekcija ruža
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
|
Predivno! |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
svašta nešto novo, krasno
![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
ajama,hvala ti ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala,malo mi je gužva na prozoru |
||
![]() |
||
|
moon,hvala ti ![]() |
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Woow znala sam da imaš divota...ma samo si škr ta u pokazivanju....draga pa i mi uživamo gledajući..
A znaš li što mi činiš s tom zadnjom ružom? |
||
![]() |
||
|
Draga moja hvala ti za ovako lijepe komentare,a ona ruža kupljena je u Konzumu i nažalost samo sam jednu našla |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
kod tebe na prozoru tropska klima
![]() gdje si nabavila bijeli jorgovan ![]() |
||
![]() |
||
|
Mari to je žuti jorgovan,možda se nevidi dobro slika.Bijelog imam ako trebaš. |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
prekrasni noviteti, vjerovatno je tu bilo i rođendanskih poklona
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
dugo te nije bilo,ali isplatilo se čekati.i slikice i biljke su prekrasne.nisam neki ljubitelj kaktusa,ali ove lisnate volim,a tvoji su prekrasni
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Puno novih sadnica, lijepih sadnica. Lijepo cvale i u tvom vrtu uživale!
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |