Moj kamenjar i vrt |
Odgovori | Stranica <1 4243444546 70> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, a ne, ako lopata se uzima onda se radi... moji na poslu bi me "protjerali" sa tvojim prilogom!!!!
Moj vrtek sav u cvijetu i gdje god pogledam vidim nešto od tebe!!! Veliki pozdrav i majstoru staze! Nebum skoro u tvoj grad došla nažalost! |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala nekoliko stranica unazad i moram pohvaliti tvoje cvijeće....alstroemerie su jako lijepe! Kao uostalom sve!
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Digitalisi baš uživaju kod tebe. Imam novo sjeme višegodišnjeg digitalisa, ali je drukčiji od žutoga.Ako budeš zainteresovana javi.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neuobičajene stazice u vrtu posebno privlače pozornost.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam da takve slike postoje samo u časopisima i da je nemoguće tako lijepo cvijeće imati u vlastitom vrtu ! Cure pa di to sve nabavljate ? A kaj se tiče TM svaka mu čast ! Ja sam htjela ruševinu zida na vrtu ali nisam imala toliko kamena pa sam odlučila napraviti zid od starih cigli (koje mi je MM nabavio). Od ostalog je odustao pa sam ja tvrdoglava odlučila sagraditi zid "na suho". Uglavnom, došla je krtica i raskopala ispod njega,od zalijevanja trave zemlja se natopila i sada se zid lijepo nagnuo! Sada ga već danima gledam i neznam dal' da dalje sadim uz njega ili ....???? Bojim se i kaj bude ako koje dijete slučajno u njega napuca loptu!
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuuu, jako sam zapustila svoju temu! Hvala svima koji ste svratili dok sam ljenčarila. Zapravo , nisam bila skroz lijena, slikala jesam pa evo slika:
prvo rudbeckie Pa stolisnici sljez kniphofia ( Bako Bea predivna je ) liatris a ovaj cvijet mu je neko čudo prirode napokon crvena monarda zahvaljujući Lili echium rusicum clematis justa i na kraju miris mediterana |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Viš,viš,ko čeka,koji put i dočeka!Sve je prekrasno,čak i zvuzlani Liatris, a Echium jako zanimljiv.Kolko je visok?Klemač je krasne boje,vidim da mu je super kod tebe.
Mogla bi ti to češće sliknuti! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj echium je visok oko 60-70 cm ( prva godina cvjetanja ) ali mu je lisna rozeta uska pa ovako osamljen nije prizor za pamćenje. Treba grupirati više biljaka, to bi onda bila lijepa slika.
Hvala vam Rain i Sara na posjeti . |
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće, sljez je predivan. Sljedeće godine trebao bi krasiti i moj vrt jer sam u iščekivanju naručenog sjemena. Krenula sam izdvajat što mi se sve sviđa pa sam skužila da bi to bilo samo ponavljanje svih po redu - sve su mi cvjećke Molim još slika!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sljez je zbilja veličanstven, ni stolisnici ne zaostaju, zapravo sve na ovoj stranici je jednostavno prelijepo!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, kao i uvijek, kod tebe se dolazi uživati u divoti cvijeća...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas izdvajam "miris mediterana".
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Horti - onaj crveni sljez fantastičan, a naravno i plavi klematis - to je moj izbor za danas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti kakve primjerke imaš!Prekrasno cvijeće. A liatris? S čim si ga tako uzgojila.... ja moj čekam i čekam ali iako su puni pupoljaka odcvijeta još ni "c".
I našla sam kelj! Bez povećala!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj je sljez tako lipe boje,klematis sa svojim predivnim cvjetovima,liatris sa svojom frizuricom....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW! prekrasne boje ,žuto i bijelo djeluje zbilja profinjeno (nekako gospodski)..
a staza s trupcima - IZVANREDNO! |
|
Horti
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strpljenja bako, kad ima pupoljke bit će i cvijeta. Moji budu do tad već ocvali pa ću se divit vašima. A ništa im specijalno ne radim samo čupam travu oko njih i povremeno zatamnim kojeg puža ako krene u akciju.
Hvala cure na dolasku u moje dvorište i vrtek A ovo sam sinoć poslikala...i zaradila sto uboda komaraca Korijenko ovaj tvoj hemerocallis mi je najljepši od svih |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam malo svratila do tvog vrta! Moraš nam češće stavljati slike jer zaista imaš puno toga za pokazati! Imamo isti hemerocalis, ovaj narančasti dupli! Baš je krasan! Ova kombinacija mi je prekrasna:
|
|
Odgovori | Stranica <1 4243444546 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |